• inşallah troldür.
  • sosyal medyanin yeni intihar kahramani. facebook canlı yayın üzerinden gerçekleştirmiş.

    merhumun fb hesabı
  • karnına av tüfeğini dayayacaksın hadi instant ölümü geçtim hiç mi acı çığlık olmaz... adam milleti ağır trollemiş tabi ülke halkinin %90 ı da mal olduğu gerçeği olunca trollenmese günah olurdu

    tanım : trollcü genç
  • ölümü ile farkında olmadan sosyal medya üzerinden kendi gibilere, intihar meyli olanlara olumlu(iyileştirici, intihardan caydırmaya yönelik) bir mesaj vererek gitmiş zavallı genç.

    mehmet pişkin'de işin afili kısmına şahit olmuş ama ölüm anını görememiş ve övgüler düzmüştük. elinde zarif bir kadeh arkada enfes bir müzikle öylece gözlerini yumup sessiz sakin "asil" bir şekilde ölmüştü.

    oysa mehmet pişkin o kaydı kapatmasa onun da inlemelerini can çekişmesini duyacak ve işin renginin ne olduğunu daha iyi anlayacaktık. işte erdoğan ceren'in farkında olmadan herkese ibret olduğu ve "övgüler düzüp süsleyip püslediğiniz dilinizden düşürmediğiniz intihar işte bu demek" mesajı verdiği videosunda olan bu. bir gencin şehadet getirmesine, ölüm öncesi bakışlarına, can çekişmesine, kıvranmasına, yerde öğüre öğüre kan kusarak ruhunu teslim etmesine insanın içini acıtan bir seromoni eşliğinde şahit olduk.

    hayatında almadığı kadar beğeni aldı şimdi evet, çok havalı(!) oldu olmasına da göremedi ki. o öldü diye değil o kız, ülke pişman olup af dilesek ülkenin adını erdoğan diye değiştirsek ona faydası olmayacak. işte o saçmasapan müziğin ona verdiği gazla bunu akıl edemedi. hep söylerim, uyuşturucu gibidir müzik, size birkaç dakikalığına hissetmediğiniz şeyleri hissettirir.

    ölmeyi bayılmak sanmak diye bir laf var, tam uygun düştü bu olaya.
  • ülke içerisinde ne kadar gerizekalının olduğunu gösteren girişimdir.
    evet birisi canlı yayın açıp, gözlerimizin önünde canına kıydı. bu olay zaten çoğu insanı derinden sarsan canını yakan bir şey. peki ya sonrası?
    erdoğan ceren'in fotoğraflarını paylaşan arkadaşlarının gönderilerinin altında yazılan yorumlar kadar mide bulandırıcı, yüz karartıcı hiç bir şey olamaz. dalga geçenler, küfür edenler, post altında yorum atan kızlara yürüyen erkekler, erkeklere yürüyen kızlar, erdoğan adına açılmış fake hesabın zaa xd kafasında yazdığı yorumlar.
    bu bi neslin parçalanışıdır.
    hayatı bu denli ciddiyetsiz yaşayan, hiç bir şeyin farkında olmadan, gelişine yaşayıp, en kötü şey sanki onların başına geliyormuşcasına tepki veren gençlerin dramıdır.
    bunun eğitimle, aileyle, yaşadıkları çevreyle alakası vardır. aksi iddia edilemez.

    erdoğanın sevenlerine, ailesine sabırlar dilerim. her yorum onların canını daha çok yakacak, bu çok üzücü bir şey.

    ve umarım, 250 tane hahaha şehlinde like atan gerizekalı insanların da aklı başına gelir.
  • dunyanin en assagilik milletiyiz. su cocuga yapilan canliyayin ve sonrasindaki yorumlari okuduktan sonra keske bu siktigiminin topraklarinda dogmasaydimda bu utanca bu aciyla birlikte tanik olmasaydim. sizin gibi bir irkin amk ben.
  • tesadüfen adını duyduğum isimdir. intihar anını paylaşmış sanıyorum. yediğimiz içtiğimiz tatiller bitmeden bir de ölümleri görür olduk sosyal medyada. başını izledim de 30. saniyeden sonrasını izlemek istemedim.

    güzel memleketimde 10 kişiden 8-9'u intihara meyilli. sessiz sakin ölmek gerek diye düşünürüm. başkalarına 'vay yapmış' dedirtmek bir şey kazandırmıyor.

    olayın trol olması veya olmaması mesele değil aslında. yüce yürekli bir jenerasyonun izleyip "vay amk" diye yorum atması, nerde olduğumuzu gösterir nitelikte sanıyorum.

    not: intihar fikrine karşı değilim, savunan biri de değilim. toplumda bu kadar yankı bulmasına karşıyım.
  • şimdi merak ettiğim birkaç husus var aga.
    1- canlı yayın nasıl durdu?
    2- tv lerde gazetelerde naaşı defnefildi denildiğini duymadık. böyle bir haber geçti mi?
    3- ailesi hiç açıklama yaptı mı? yakınlarından hiçbir açıklama var mı?
    iyi günlers.
hesabın var mı? giriş yap