• ankara'daki sebze kuyruğunda 1 dakika boyunca erdoğan eleştirisi yapan kadına yaklaşan teyzenin kurduğu cümle (1:37 itibarıyla).

    ''ister sevsin isgter sevmesin saygıdan dolayı cumhurbaşkanımız denilecek. atlatacağız. bir savaşın içerisindeyiz yahu. görüyorsun işte amerikan'nın neyi vurduğunu neyi ettiğini''

    amk, sırf buna inat gidip mansur yavaş'a verirdim oyumu...

    (bkz: götü boklu teyzelerin geleceğimizi çalmaları)
  • bulunduğu makam olarak bakarsak doğrudur.

    şahsi olarak bakarsak ister erdo derim ister tayyo derim kime ne amına koyayım!
  • çok yakında hazreti recep falan denileceği için çok şaşırtmayan durum.
  • domates biber patlıcan domates biber patlıcan
    bir anda bütün dünyam karardı bu sesle sokaklar yankılandı
    domates biber patlıcan

    misal ben sade recep diyorum. sonucta adam maasini bile benim vergilerimdem aliyor.

    isteyen istedigini der arkadas. isteyen patlicana hazreti patlican falan der yani (patlican hadret cenaplari falan da olur bak), normal boyle seyler. fazla kasmamak gerek.
  • ha siktirsin ordan yaşına başına sıçtığımın karısına bak sen. anca onu bilirsiniz dimi saygıdan ötürüymüş. onun dışında her türlü pisliği yapan, ülkeyi bu duruma getirenlere tek kelime etme ve bunu 2019 yılında türkiye'de sebze alabilmek için beklediğin kuyrukta dile getir. işin komik tarafı o sebzeleri ucuza aldıklarını sanıyorlar ulan türkiye gibi bir tarım ülkesinde yaşıyoruz o ucuza aldığınız fiyatlar bile pahalı normal şartlar altında ama sizin gibi koyunlar olduğu için her şeye alışıp normal karşılıyorsunuz. sorgulamak, araştırmak yok ne derlerse ona inanıyorsunuz. ama böyle konularda çok hassassınız dimi. cumhurbaşkanımız diyecekmiş. cumhurbaşkanı dediğin adam partili olmaz ilk önce bunu bir sorgula bugüne kadar hangi cumhurbaşkanı partili olmuş. sonra sizin gibi cahillere yaşınızdan ötürü saygı duyucam öyle mi ha siktirin oradan.
  • erdoğan da derim, tayyip de derim, recep de derim. ne var bunda? biz vatandaş ve siyasetçiler bizim için çalışan, bize hizmet eden görevliler değil mi? ister cumhurbaşkanım derim ister ismiyle hitap ederim. resmi bir yazı mı bu, dilekçe mi, nedir ki yani? hakaret desen hakaret değil, nezaketsizlik desen nezaketsizlik değil. belki bu teyze karşısında görse cumhurbaşkanım diye hitap edecek ama o anda erdoğan demiş, ne var bunda? size efendi değil hizmetkar olmaya geldik
  • ortadoğu halklarında liderlerini tanrının bir gölgesi olarak görme kültü vardır.bunu kıramayız ne yazık ki.ne kadar inkar etselerde taparcasına seviyorlar bu adamı.
  • her önüne gelene terörist diyen kisiye insanlarin hala erdogan demesi bile iyi bisey bence bi de bu yönden bak teyzoş
  • şu entrynin altına yazanların çoğunun ortak cumhurbaşkanı olduğundan biraz daha samimi davranılabilir uzun beye
hesabın var mı? giriş yap