• dogus universitesinin bu yilki(sadece bu yil aldigim icin bu yili biliyorum)en iyi management hocası....
  • dünyanın en kibar ve iyi hocası
  • "tüketici davranışı ve pazarlama stratejileri" isimli kitabı yok satmakta olan bilgili, kaliteli, değerli yazar & öğretim üyesi.
  • galler aksanıyla ingilizce konuşan bir türk.
  • beni kendisinden geçtiğim derslere son sene son dönemde ondan dersimin olmamasına rağmen girdiren hocadır.dünyanın en kibar insanı yarışmasında bir arkadakine ''siz önden buyurun lütfen'' demişliği vardır.
    ana bilim dalı üretim yönetimi ve pazarlama olan prof. dr. koç şu an bandırma iktisadi ve idari bilimler fakültesindedir ki çok şanslı olduğuma inandırmıştır bundan dolayı.
    inanılmaz bir ingiliz ingilizcesi vardır her ne kadar amerikan ingilizcesini kabul edip özümzesem de insanda hayranlık uyandırır.

    edit:imla
  • şuan ki okulumda işletme bölüm başkanıdır kendisi.
    (bkz: bandırma iktisadi idari bilimler fakültesi)

    verdiği dersler genellikle teorik olmasına karşın, her konuyla ilgili başından geçen veya çevresinde gözlemlediği örnekleri verip dersi süsleyerek işleyen bir yapıya sahip.
    hakikaten çok kibar bir insan. ingiltere'de de öğretim üyeliği yapmış, çok iyi ingilizcesi var.

    hakkında gözlemlediğim tek kötü özelliği dersinde ödev alıp sunum yapanlara çok sık müdahale etmesi.eğer sunum anında heyecanlanıyorsanız veya çabuk demoralize oluyorsanız bu sizi ister istemez etkiliyor.

    bense genel olarak derslerinden kalmama karşın seviyorum kendisini.örneğin; hizmet pazarlaması dersinden vizem ortalamanın 20 puan üzerindeyken, finalinden kaldım.ama hala hakkında kötü birşey diyemiyorum.

    inşallah bütünlemede halledicem. amin.
  • ted konuşması yapmaya çağrılanların toplanıp dinleyici koltuğuna oturup dinlemeleri gereken kişidir.
hesabın var mı? giriş yap