• internette siyaset konuşmayın artık, bu işi alana yayın.

    yoldan amca teyze çevirip onlara anlatın, burada anlattığınız veya anlatabileceğiniz her şeyi biliyoruz zaten.
  • katiliyorum. ulkeyi 16 senedir ben yonetiyorum. egitim sisteminin icine ben ettim. emniyeti ve adaleti fetoye ben peskes cektim. ulkeye yatirim yapacak insanlarin guven duygusunu ben azalttim. ulkeyi karpuz gibi ikiye ben ayirdim. antidemokratik adimlarin atilmasi emrini ben verdim.
  • iyi algısı oluşan her şey kendisinin iradesi (bkz: sağlam irade) ile ortaya konmuş, kötü veya zararlı algısı oluşan her türlü olay vs ise tabii ki (bkz: dış güçler)

    orta doğu bölgesinde çokça kabul gören serzeniş..

    (bkz: hayatın bug'ını bulmak)
  • para politikalarının seçmen üzerinde bir etki yaratabilmesi için, işin işten geçmesi gerekiyor. faizlerin yükselmesi reel olarak cebe dokunana kadar kimsenin umrunda olmaz. eğer erdoğan seçmenini iyi konsolide ederse (ki bunu çok iyi bir şekilde yapıyor) adam eve ekmek götüremese bile "bu kaderdir, bu dış güçlerin oyunudur" diyerek tercihini değiştirmeyecektir. (bkz: venezuela)

    kendinizden pay biçin, chp veya hangi partiyi istiyorsanız iktidara geldiğini düşünün; ülkede istediğiniz değişiklikler yapılmış, liderinizi seviyorsunuz, sizin düşünceleriniz iktidara gelmiş, ekonomi için "yaa dur bunlar beceremedi ak parti'ye vereyim der misiniz? demezsiniz. kaldı ki akp'nin büyük seçmen kitlesi zaten bir lokma bir hırka. dünya'yı bilen, yaşamak nedir görmüş olan, internet kullanan genç nesil büyüp yaşlı, köylü, bir lokma bir hırkacı akp tabanının yerini alınca ancak bir şeyler değişebilir. yoksa demokrası ne yazık ki böyle bir şey. çoğunluk ülkeyi batırmak isterse batırabilir.
  • onlar kafalarında öyle bir dünya kurmuş ki sanki bütün dünya ülkeye saldırıyor dört bir yandan, reis de tüm gücüyle yemeden içmeden direniyor.
  • yiyecek ekmek bulamayana kadar bu salakların düzelmeyecek olması sorunu.
  • (bkz: kıyamam)
  • bazı şeyler elinde değil, bi çok şey de skinde değil.
hesabın var mı? giriş yap