• taktiktir.

    ''ben akşener'in adını hiç anmazsam zaten bana kul-köle olmuş olan medyada da yer bulamayacaktır.adını anarsam,sürekli beni gösteren medya,onu da göstermek veya adını duyurmak zorunda olacağı için,akşener'in pr'ını yapmış olacağım...''

    diye bir düşünceden ileri gelmektedir.gayet sinsice düşünülmüş bu taktiği malesef akşener bozamamaktadır.

    peki nasıl bozabilir? ;

    şöyle;akşener çok soft konuşuyor.söylemlerini en az 100 kat sertleştirmelidir.bunu yaptığı taktirde sansasyonel yayılım ilkesi gereğince,insanlar dikkat kesilecek ve dilden dile çok hızlı bir şekilde dolanan bu söylemlere,erdoğan isim anarak cevap vermek zorunda kalacaktır.akşener hafiften tırsık bir politikayla etkisini de,kendisine iyice zayıflatıyor diye düşünmekteyim.muharrem ince ise bu işi çok daha iyi yönetiyor.
  • tayyip'in 2002'den beri uyguladığı taktiktir. bugün belki gençlere chp en büyük rakibi olduğu için onunla uğraşıyor gibi gelebilir. ama 2002'de pek de öyle değildi ama tayyip yine de onla uğraşırdı. insanlar bir dine de allah korkusundan değil şeytan sevgisinden mensup olur. dinin özü bu değildir ama insanın özü budur. yani birileri ceza alsın, birileri beter olsun, birileri hak ettiğini görsün, birileri benden zengin olmasın duygusuna karşılık din der ki o insanları cezalandıracağız. chp halkın çoğu için tayyip'in hep kılıçdar'a dediği gibi chp "müdür"ü temsil eder, işvereni, gezip eğlenebileni.. cahil halkın gözünde chp elitistliği nefretidir akp'yi bir araya getiren. düşmanı olmayan bir grubu konsolide etmek çok zordur.
  • akşener'e dili çalışmıyor ama elleri çalışıyor. akşener'in 2 yıldır maruz kaldığı engellemeleri şu entry'de yazmıştım. bu yazının üstünden daha iki hafta geçmedi. bu sürede farklı illerdeki iyi parti standları defalarca saldırıya uğradı ve m. akşener'in yolunun çöp kamyonuyla kesilmesi kepazeliğine tanık olduk. istediğiniz kadar medya ambargosu uygulayın akşener her türlü yıldırmaya ve ambargoya karşı büyük kitleleri meydanlara çekmeyi başarıyor.

    muhalefet ilk kez heycanla umutla seçime gidiyorsa akşener sayesinde. akşener ve iyi parti 17 senedir chp ve mhp'nin yapamadığı muhalefeti 7 ayda yaptı. ve en önemlisi de chp ve mhp gibi de müzmin muhalefete değil iktidara aday.
hesabın var mı? giriş yap