• ince 25, akşener 15, demirtaş 10, karamollaoğlu 2 falan alsa, ki bunlar abartılmayan oranlar bence, iş 2. tura kalıyor. hal böyleyken erdoğan'ın 50+1'i ilk turda alması sürpriz olacaktır.

    yukarıdaki oy oranları ile 2. tura kalan bir seçimin erdoğan lehine sonuçlanması daha büyük sürpriz olur. mhp'nin olmadığı bir muhalefet bloğunda mantıken beklenen şey tüm muhalefetin ikinci tura kalan muhalif adaya oy vermesidir.
  • çok teessüf ederim. doğu perinçeği unutmuşsun. 100 bin oy bile alamayıp diğer partilerin çağrısı ile ancak 100 bin barajını geçebilen, ilk turda seçileceğini iddia eden ve muhtemelen %0,01 gibi bir oy alacak cumhurbaşkanı adayıdır.
    şaka bir yana bence ince en az 30 alır. 25 çok az. akp seçmenleri içinden akşener den daha fazlasını çalacaktır zira akp de kadından yönetici olmaz kafasında çok insan var ve ince akp seçmenine anlayacağı dilden yaklaşıyor. mitingde tv kurdu video oynattı. bu görülmemiş bir propaganda yöntemi ve hedefi direkt akp seçmeniydi. hatta miting alanındakilere birdahaki mitinglere bir akp li arkadaşınızla gelin dedi. kendi seçmeninden emin, kendi seçmenini küstürmeden akp den oy çalmak üzerine oynuyor.
  • gerçekleşmesi durumunda pirus zaferini andıracağını düşündüğüm durumdur.
hesabın var mı? giriş yap