• ilk defa bu kadar güçlü muhalefete, yapılan anketlere, neredeyse eşit çıkan referandum sonucuna ve matematiksel hesaplara rağmen seçimin ilk turda erdoğan lehine sonuçlanması tam bir sürpriz olacaktır. ince 25, akşener 15, demirtaş 10, karamollaoğlu 2 falan alsa, ki bunlar abartılmayan oranlar bence, iş 2. tura kalıyor. hal böyleyken erdoğan'ın 50+1'i ilk turda alması sürpriz olacaktır.
  • 3’ün 1’ini kim alır bilemem ama tayyip erdoğan’ın ilk turda yüzde ellinin üzerinde oy alacağı kesin.
  • intihar sebebi olur
  • adam herşeyin bugüne kıyasla güllük gülistanlık olduğu seçimde karşısında ekmeleddin gibi bir garabet varken bile güç bela ilk turda kazanabilmişti. neye dayanarak önümüzdeki seçim için bunu diyebiliyorsunuz?
  • imkansıza yakın bir olasılıktır.

    (bkz: diplerden gelen bir karar vardır)
  • imkansızdır. cumhurbaşkanı seçilirken bile %51'i zor aldı. 6 milyona yakın kişi adayları yakın bulup sandığa gitmedi. bir hırsız, bir atatürk düşmanı ve bir dağdan inme arasında kalan mecburen oy atan insanlar da seçimde aktif çalışmadı.

    şimdi ise ekonomi kötü, ak parti o gün ki kadar oy alamıyor. erdoğan'ın dostları bile düşman oldu. chp seçmenini kucaklayan ince, mhp seçmenini birleştiren ve bu seçimde içimizdeki umudu sağlayan akşener, hdp seçmeninin en çok oyunu alan lider demirtaş, saadetin bilge lider diye andığı lideri var.

    bu kadroya karşı ilk turda %51 alması imkansız. hile olmazsa %45'i geçemez. bu da demek oluyor ki ikinci turda muhalefet tamamen birleşirse tayyip erdoğan'a güle güle diyebiliriz.
  • mümkün olmayan bir olaydır. bunu recep tayyip erdoğan da bilmekte ve bütün planlarını ikinci tura göre hazırlamaktadır. ikinci tura muharrem ince ile kalan rte büyük ihtimalle kazanır.
  • (bkz: nah)
  • ilk turda %40'ı zar zor bulacağından mümkün görünmeyen olaydır.

    (bkz: 9 temmuz mutsuz kente mutlu yağmurların yağması)
  • ancak ve ancak benim yapacağım plan ile mümkündür. 5 milyon euro nakit istiyorum.

    verdiğim garantiler.

    1. seçimi ilk turda kazanma.
    2. en yakın rakibine en az 10 puan fark. (mansur olursa 10, ekrem olursa 20. kılışdar olursa kafadan 30)
    3. adil seçim. (oy çalma çırpma hile hurda yok)

    ve bonus. mülteci sorununun kesin çözümü. bütün türk vatandaşlarının mültecileri kardeş olarak kabul etmesini ve hatta evine almasını temin edecek bir planım var.

    (parayı peşin alırım.)

    ilgilenenler yeşillendirebilirler.

    edit: 10 yıllık diplomatik pasaport da istiyorum. tercihen alman büyükelçiliğinde bir iş de olabilir. ama işe gitmeyi düşünmüyorum hiç bir şekilde yada koşulda.

    edit 2: imkansızdır diyen arkadaşlarıma anlattım planı. sakın ha kimseye söyleme ne olursun dediler.
hesabın var mı? giriş yap