• nasıl olsa amerikadayız bize bir şey yapamazlar diyerek çocuk kadın demeden insan öldüren orospu çocuklarına destek için eylem yaparsanız böyle sikerler.

    solcuyum diyip amerika'da türkiye karşıtı gösteri yapan teröristleri de ancak ve ancak ekşi sözlük sahiplenirdi.

    te allahım.

    edit: kırk defa yazdım. sol görüşlüyüm. hevsller mesaj atın da engellemesi kolay olsun amk.

    edit2: şükela sırasına göre bakarsanız teröristler kim öğrenirsiniz. ahah kodumun eşek sikenleri mesaj da atamıyorlar. ancak uzaktan eksi basarsınız.

    (bkz: komünist kürtlerin kapitalist abd yardımı alması)

    son edit: sik kafalı katiller iyi okusun. sen bana akp'li deyince akp'li olmuyorum. evet terörist olanların eylem yapmasına tahammülüm yok. hiçbir ülke de buna tahammül etmez zaten. siz özgür olan ülkelerin çocuk öldüren yavşaklara rahat rahat eylem yaptırdıklarını falan sanıyorsunuz galiba. çıkın o eşekçi hayal dünyanızdan.

    insanları gece uykularında öldüren orospu çocuklarına laf ettirmeyen suserler. size diyecek başka lafım yok.

    küfürler için diğer okuyanlardan özür dilerim.
  • "bir ülkenin cumhurbaşkanı" sevicileri de geldiğine göre mevzu bitmiştir beyler dağılabiliriz, konu kilit.
  • pkk ve ypg'nin hamisi abd başkanına methiyeler düz, terörist başı öcalan'ı barış elçisi ilan edip masaya otur, sonra 10-15 kişilik bir grubu abd'de korumalarına dövdürdüğün için millet sana helal olsun diye güzellemeler yapsın.

    işte size erdoğan'ın nasıl hala iktidarda olduğunun cevabı; sorgulamadan uzak idrakten yoksun yığınlar.

    bu coğrafyada akan kanın ve yaşanan her türlü rezilliğin sebebi abd ve onun kuklalarıdır.

    (bkz: türkiye'deki eğitim sistemi/#62001146)
  • gelmiş yine pkk seviciler . erdoğan emir vermişssede iyi etmiş şu videoyu izleyipte içinin yağları erimeyen bi vatandaş varsa net pkk lı dır net bu ülkeninm düşmanıdır. demokrasimiş affedersiniz ama s*ktiriniz gidiniz efendiler
  • siyasetin dışında ve üzerindeyim* akp'yi de hiç sevmem ama tarafsız olmak lazım.

    bebek katili apo militanları bana baby killer diye bağırsa, saldırı emri falan vermem şahsen hedef gözeterek taarruz ederim.

    burda rte'yi savunmuyoruz, türk bayrağını savunuyoruz, akp'den çok daha önceden başlayan pkk terör örgütüyle, bebek katillerine karşı sürdürülen haklı mücadelemizi savunuyoruz.

    daha öncede dediğim gibi sert muhalefet yapmak ile vatan haini olmak arasında çok ince bir çizgi vardır, dikkat ediniz.
  • görüntülerde de görüldüğü gibi protesto yapan grup kocaman bir türk bayrağı taşıyor. "cumhurbaşkanı" sevicileri reislerini haklı göstermek için türk bayrağı ile gelen protestocuları pkklı olarak fişlemekteler.
    düzeltme:imla

    gelen mesajlar üzerine: protesto yapanlar pkklı grupmuş ve ellerinde pkk bayrağı varmış, aynı alanda ellerinde türk bayrağı olan başka bir grup daha varmış.
  • anladık lan akp'li değilsiniz, he he tayyip'i de hiç sevmiyorsunuz. tamam abi solcusunuz. yav tamam hayırcısınız doğal olarak. ikna olduk ya, sıkıntı yok.
  • vur emri gelmiş belli, önce farkedemedim ama kapıda bekleyen koruma amiri araç içi ile konuştuktan sonra arabanın önünde bekleyen korumaya bişey söylüyor. o koruma anladım şeklinde kafa sallayıp aşağıya doğru olay mahaline koşuyor.
  • iyi yapmıştır. ülkeni temsilen biri gidecek başka bir ülkeye ve protesto edilmesine izin verilecek, yok arkadaş . ayrıca bu durumun akp'li chp'li mhp'li olmak ile ilğisi yok. saçma sapan ifadelerle bu ülkenin cumhurbaşkanına başka bir ülke toprağında hakarette bulunamazsın. yerinde müdahale olmuştur ve bu durum malesef dünya kamuoyunda yer edinmiştir.
  • suç işlemeyi savunan akoğlanları gösteren başlık
hesabın var mı? giriş yap