• imamoğlu'na atarlanan kadının ahaber'e çıkması ile birlikte gerceklesmis olan hadise. mahruze hanim esi icin is istemis:

    "bizimki sıvacı. şimdi emekli oldu. cumhurbaşkanım senden bir ricam; buna simit satmak için... ne edim... benim hasta çocuğum var özürlü. sen yetimler babasısın. bende 6 çocuk var. bir oğlan var.

    benim çocuğumu everdim, üç ay durdu. üç aydan sonra hanımı geçti gitti. 10 senedir nafaka ödüyorum 600-600... çocuk da yok, bir şey de yok. eve kötülük de yok. valla çoğu kadın mahsus nafakaya bağlanmak için bu erkekleri mahvediyorlar..."
  • 5 dakika atv habere maruz kaldım. bir 5 dakika daha baksaydım, doblo almak için çıkacaktım.

    inanılmaz etkili bir beyin yıkama yapıyorlar. düşünün 5 dakikada ambele oldum, insanlar yıllardır izliyor.

    erdoğan, herkesi ağlattın diye telefon etmiş teyzeye. kim niye ağladı bilmiyorum, büyük resim kursuna gitmediğim için çözemedim sanırım.
  • ekrem imamoğlu'nu tebrik ediyorum. çölde mahsur kalsa su vermeyecek cahil çomarın birine yaranacağım diye meşhur etti. hem de erdoğan'ın bu çomarın üzerinden propaganda yapmasına zemin hazırladı.

    chp yöneticileri ilkeli siyaset yapmak yerine, kendi seçmenleri erdoğan ve kitlesi tarafından her açıdan ezilirken oy almak adına aynı kitleye yalakalık yapıyor. oy alamayacaklarını bildikleri halde bu tavırlarına devam ediyorlar. yavaş yavaş kendi kitlelerinden de oluyorlar ama ya haberleri yok ya da görmezden geliyorlar.
  • " valla çoğu kadın mahsus (!) nafaka `bağlanmak için erkekleri mahvediyorlar (!) "

    diyen , diyebilen bir kadın ile akp genel başkanının görüşmesidir.

    dna' sına kadar akpli diye bi şey varsa bu tiptir.

    ve emin olun seçime yakın akp genel başkanı bu haksız nafaka (!) işini gündeme getirip bu tiplerden daha çok oy alacaktır.
hesabın var mı? giriş yap