• çok saygı değer sevgili biricik sayın cb'miz yolda önünu kesen bir geline bilezik takmış iyi güzel hoş allah razı olsun da bileziği nerden buldun be adam.
    hadi çocuklara dağıtmak üzere arabalardan birinde oyuncak filan bulundurmak mantıklı da bileziği ne amaçla ne için ne zaman ne şekilde arabaya koyduğu bulundurduğu ciddi bir merak uyandırmıştır.
  • zaten geçeceği yollar o geçmeden yarım saat önce, ve geçtikten yarım saat sonra olmak üzere polislerimiz tarafından kapatıldığı için o gelinin yolunu kesmesi de mümkün değildir.

    o yollar kapatılmasa bile onlarca araba ve motosikletliyle ışık hızında hareket ederek gezer, hangisinde olduğunu anlamak imkansızdır.

    hayatın ve türkiye’nin nisbeten daha güzel olduğu yıllarda, sanırım 2009 öncesiydi, bir seçimden hemen önceki cuma namazında aynı camide denk gelmiştim. daha sonra arkadaşımla yürüdüğümüz yolda arkamızdan arabayla gelip geçti. bir tek onun arabasını hatırlıyorum. başka araba ve motosikletli polis yoktu. o tuhaf anten ve ışıklarla dolu kapkara arabalardan da yoktu. içinde olduğu araba da standarttı, kendisi de arka koltukta karısıyla oturmuş millete el sallıyordu.

    dikkatimizi çekmedi ama muhtemelen gizli bir eskort arabası daha vardı ama onun bindiği araba orta lüks standart bir arabaydı, kendisi de gayet standart bir şekilde arkada oturuyordu öylece, en fazla orta halli bir iş adamına benziyordu. o zamanlar kar yağmıştı dağlara, bozulmamıştı ütüsü...
  • benim de araba baya bir eskidi, sorun çıkarıyor. sayın cumhurbaşkanımıza tesadüfen denk gelsem mesela, konvoydaki en dandik bile olsa kabulum bu arada, bir "mercedes" verir geçer mi acaba?

    çok makbule geçer yeminle diye düşündürten gelişmedir.
  • bizim paralarla bilezik takmış. belki ben çeyrek takacaktım sn reis.
    (bkz: hani halk ne derse o olacaktı?)
hesabın var mı? giriş yap