• ankara'da bisiklet almak için uygun yerlerden biridir. sahibi lütfi amca sizle ilgilenir ve ihtiyacınıza göre en uygun bisikleti almanıza yardımcı olur. aynı zamanda trek yetkili satıcısıdır. http://www.erdoganlarbisiklet.com/
  • trek'in yanında scott, sedona, amoeba, kron, bianchi, sram, shimano, rock shox, sr suntour, rst, manitou, avid, tektro, michelin, zefal, blackburn, pro, cateye, tomo, cane creek, woodman ve daha aklıma gelmeyen bir yığın markanın ürünlerinin bulunabileceği sıcak ortam.

    edit: artık trek, kron, rst, manitou bulunmayan fakat merida, fox, truvativ, mavic, dt swiss, maxxis, wellgo, selle italia, sportourer, kmc gibi pek çok alternatif ile bu eksikleri farkettirmeyen mağaza. insan içeri girince dışarı çıkmak istemiyor.
  • sadece bana mı denk geliyor bilmiyorum ama ne zaman gitsem bir soğukluk hissediyorum. hatta en sonuncusunda yaşlı amca "bisikleti ne zaman alacaksın" diye sordu (ki normalde zaten bisikletim var ikincisine bakmak için gitmiştim), "şu anda sadece modellere bakıyorum" cevabını verince de "hepsi internette var ordan bak, alacağın zaman gel" diye de resmen kovuldum. hayır buraya her gidişimde bir şeyler almak için gidiyor ama buna benzer şeyler yaşayıp hiç bir şey almadan çıkıyorum. kıyaslamak gibi olmasın burda da çok güzel şeyler var ama delta bisiklet buradan müşteri hizmeti konusunda bir kaç kat daha iyi. öyle ki burada yaşadıklarımın tam tersine deltaya ne zaman fiyat bakmak için gitsem en az bir yüzlük bayılıp çıkıyorum ki bir şeyler almak için girdiğimde olanları hiç söylemeyeyim.
    ama inat ettim bir gün kapatacağım kulakları sadece ürünlere konsantre olup ne zamandır gözüme kestirip de alamadıklarımı alacağım erdoğanlardan.

    yıllar sonra gelen edit: entry'i 2009 yılında girmiş, unutmuşum. gariptir 2010'da gerçekten ikinci bisikletimi aldım, ve enteresandır delta bisikletten. canım cannondale super six'im benim. nemrut adam beni kovmasa belki ordan alırdım, kim bilebilir?
  • bisiklet satarken, hele bir de pahalı bisiklet alacaksanız size yardımcı olan; ancak satış sonrası hizmeti rezalet olan müşteriye doymuş bisiklet dükkanı.

    daha iyi bir alternatif için (bkz: evans cycles)
  • istanbul'da bulamadığım bisikleti, daha uygun fiyata üstelik siparişimden bir gün sonra evime göndermiş, hatta kargo parası almamış* güzel firma.
  • bütün ankara'da, hem bisikletliler*, hem de bisikletçiler* arasında oldukça kötü bir üne sahip olan bisikletçi. tok satıcı görünümlü tır aslında. bisikletin sadece ticaretindedir ve bu da en azından benim için fazlasıyla iticidir. alır-satar, gerisine karışmaz. gerisine gerçek anlamda karışmaz, satış sonrasında herhangi bir sıkıntı varsa kesin senin yüzündendir. umrunda olmaz. en fazla parasını alır, parçasını satar.

    libya caddesi'nden turan güneş bulvarı'na taşınarak, benimki de dahil pek çok gözden ırak olmuştur, çok da güzel iyi etmiştir.
  • temmuz indirimi adı altında tüm bisikletlerde sağlam indirime gitmiş bisikletçidir. bu aralar bisiklet almak isteyen varsa mutlaka göz atsın. çok güzel indirimler var.
  • ankara'da bisiklet alacağınız son yer; hatta bisikleti bırakıp başka sporlar yapın daha iyi, ruh sağlığınız açısından. satın alırken, üzerinizde pazarlama taktiklerinin uygulandığını, satış sonrası servis hizmetine ihtiyacınız olduğunda anladığınız, allah kahretsin paramla rezil oldum cümlesini söyleten güya esnaf....
  • bisikletten soğuttu beni......
  • garanti kapsamında, söz verdiği parçayı bekliyorum hala, 7 ay oldu ....
hesabın var mı? giriş yap