• maltepe bölgesinde gidilebilecek en iyi audi servisi. ancak bu kötü havalarda cok ufak isler icin bile 2 hafta sonrasina gun veriyorlar.
  • müşteriyle lütfen ilgilenen, sanki araç almaya değil de para istemeye gitmişiz gibi davranan çalışanlara sahip firma.

    süper meymenetsiz satış görevlisi sayesinde volkswagen almaktan vazgeçtim.
  • tiguan aracımı götürdüm aracımı teslim alırken içi çamur içindeydi, yandaki dap yapı şantiyesini bahane ettiler.

    polo aracımı götürdüm daha 1 senelik aracın bütün menteşe ve kilitlerine basmışlar sıvı gres yağını. tozlanınca yağlanan heryer simsiyah oldu.

    uzun lafın kısası yaptıkları işin içine etmeyi bir şekilde başaran vw servisi.
  • 1 senelik polonun peryodik bakımında işgüzarlık yapıp bütün kilit ve menteşelerine bol slikonlu sprey gres basarak beni deli eden servisimsi saçma sapan biryer.

    bu işin hesabı mutlaka sorulacak, 200 liralık işe 600 lira ver bide üstüne arabanı rezil et.

    sıfır araba alınca kafan rahat olur dedikleri bu olmasa gerek !!!
  • tamponumdan öpülen aracımı bıraktığım yetkili servis, 15-20 gün içerisinde değişim yapılıp teslim edileceğini belirttiler, duruma göre yeşillendireceğim.

    edit : işlem tamamlandı sorun yok ancak benimle ilgilenen hasar danışmanının izinde olmasından mıdır nedir aracı almak için bi ekspertizi bir kaskoyu bir erel'i aramaktan iflahım kesildi. rahat 15-20 tlf konuşması yapmışımdır.
    ek olarak, erel in ıvr ından bir kişiye ulaşmakta epey sıkıntı yaşanıyor.
  • rezalet olmaya aday bir hizmet veren audi servisi.

    malum dolu yüzünden aracın arka camı patladı. tam 15 gündür yalnızca camın değişimi için bekletiyorlar. tamam olağanüstü bir durum yaşandı herkesin camı patladı hem camlar tükendi hem iş yükü arttı. zaten 15 gün bekleyerek yeterince anlayış gösterdim. ama anlayışlı olmak, arka arkaya arayıp bunaltmamak, magandalık yapmamak suç demek ki. çarşamba günü aradığım eleman camlar takıldı yalnızca temizliği kaldı dedi ve en geç haftasonu teslim edeceğini belirtti. perşembe ararlar diye aramadım, cuma arayıp servise ulaşamadım çok üstelemedim ne de olsa yalnızca temizliği kalmış. iki gün daha alıkoyacak değiller ya, cumartesi lan yoksa vermeyecekler mi bunlar diye yılmadan arayıp ilgiliye ulaştım.

    aracınızın camı takıldı, temizlendi işlemleri sona erdi. ee? ama sigortadan fatura kesilmedi onu bekliyoruz. lan banane lan! sizin belgelerinizi de ben mi birbirinize hatırlatacağım!

    neyse sigortayı aradım, telefonda 15 dakika bekletilip nihayet birine bağlandım durumu anlattım. ama ilgililer haftasonu tatilinde bir işlem yapamıyoruz dedi.

    normalde haftasonu kimseye bir iş yaptırmamaya, kimseyi aramamaya çalışırım. mesai saatleri dışında herkes özgür olmalı. onu arama, bunu sıkıştırma ona anlayışlı ol ve sonunda bir haftasonu daha arabasız kal. kendimi tam bir gerizekalı gibi hissediyorum.

    zaten erel servisinin en başta bir cam için 15 gün bekletmesi akıl dışıydı. 15 gün! dolu yağışı yalnızca istanbulda meydana geldi. çevre şehirlerden tedarik et, olmadı uçakla almanyadan getir çok mu zor bu basit şeyleri düşünmek? trenle bile istese bir haftada çoktan gelmiş olurdu ellerine.

    gerçekten çok ayıp.
  • bir sorun yaşadığınızda ilgiliymiş gibi gözüküp sürekli sizden para koparmaya çalışan firma.
  • vw yetkili servisidir. ancak tamir veya servis sonrasında kendinizi paranoyak hissetmenize sebep olacak çalışanlara sahiptir. arabayı tamire bırakırsınız, ayna açılmaz normal derler, ne derseniz normal diyerek sizi paranoyak olmaya iten bir servistir.
    bence hasar veya bakım işlerinde kesinlikle kaçınılması gereken bir servistir.
  • (bkz: #114861313)
  • bunlardan kesinlikle uzak durulması gerektiğini düşünüyorum. ben ettim siz etmeyin. paranızı çöpe atmayın. 3 liralık arıza için 3000 lira ödemeyin. ustanın demir çubukla yapacağı iş için parça değişimi falan teklif ediyolar. şuan başımda bi iş var çözdükten sonra editleyeceğim.
hesabın var mı? giriş yap