• ergenekon davasının kasetlerine inanıp, yolsuzluk kasetlerini uydurma olarak görenlerle aynı çizgide yürümektedir. şimdi hal böyle olunca o çuvaldızı nerene batırırsan batır artık. sana kalmış.
  • aynı savcı ve polis asker tutuklarken göbek atan, tasmasını tutana dönünce montaj bunlar diye ağlayan trollerden akıllı insanlardır. çünkü onlar bu tutuklamaların cemaat ve hükümet arasındaki kavgadan kaynaklandığını bilirler.
  • akıllı mantıklı olmak kaydıyla dışardan birine anlatsan anlayamaz bu durumu. yani bbu insanların şimdi aynı polis ve savcılara itibar edip güvendiklerini mantıklı bir insana anlatamazsınız. sanki bu tipler kötü de ergenekona inanıp bu yolsuzluk dosyalarına inanmayanlar iyi mi? en azından cemaat bu konuda tutarlı (hakkını yemeyeyim birgül ayman güler de tutarlı davrandı)

    bu durum aslında ülkece ne kadar da saplantılı olduğumuzu ne kadar da düşünmeden koyun gibi birşeylerin peşine takıldığımızı gösteriyor. kesinlikle ön yargılı bir toplumuz.
  • bu paralı asker arkadaşın açtıgı başlıklara yazmayayım diyorum ama dayanamıyorum yahu.

    bak şimdi 17 aralık'tan sonra birilerinin kıçı yusuf yusuf oldu di mi? isim vermeme gerek yok. o birileri ergenekon için de cemaat uydurması yakıştırmasını yapmaya başladı. neden çünkü eşegin ziki.

    nedenleri herkes biliyor, ortada olanları da herkes biliyor. olmayan binalarda yapılan toplantılarla, o an var olmayan bilgisayar bilmem neleriyle kimlerin ne yaptıgı da ortada. diger yanda gayet açık seçik olan ses ve rüşvet kayıtları da ortada. ya beni neden boşu boşuna konuşturuyorsunuz?

    neyse bak arkadaşım ben de işsizim şu an. bazı zorluklardan geçiyorum ama bu süreç geçici. bu süreçte kendimi geliştiriyorum, okuyorum, kendimi ileriye taşıyacak yatırımlarımı yapıyorum. sen de günlük 30 liraya çalıştıgın şu işi bırak, onurunla, gücünle ayakta kal. elbet sana da iş vardır. ama yalamak hoşuna giden bir meslekse eyvallah, bana laf düşmez.
  • tarihe not düşüyoruz, ergenekon davası uydurmadır.

    ergenekon davası'nda delil olarak kabul edilen unsurlara ait görüntülerdir, kurulan kumpas'ı tüm açıklığı ile deşifre etmektedir.

    "1 - ilki zir vadisi’nde bulunan bir mühimmat ile ilgili. bombanın adı “datasheet” okunuşu “detaşit”. zir vadisi’nde bulunan malzemenin içinde çıkan bu bomba türünü türk polisi tanımaz diyebilirsiniz. gerçekten de polisin bu bombayı aldığı eğitimle tanıması mümkün değil. ancak aşağıda izleyeceğiniz görüntülerde bu bombayı tanıma konusunda polisin zir vadisi kazısından sadece 2 gün önce amerikalı uzmanlardan eğitim aldığını bizzat polislerin ifadesi ile izleyeceksiniz.

    kaynak video 1

    2 - aşağıda izleyeceğiniz görüntülerde ise polis, amerikalı eğitmenlerine “abi” diye hitap ediyor. ve içlerinden biri cep telefonuyla mühimmatın görüntülerini çekiyor. bir diğer polis çeken polisi uyarıyor: “youtube’a bizden önce atmayın!”

    kaynak video 2

    3 - son görüntülerimiz ise zir vadisi’nde bizzat kazıların yapıldığı noktadan. kazıya tanık olan bir binbaşı ile bir başçavuşun konuşması. ikili arasında geçen konuşmadan hem bulunan malzemenin hem de kutularının “sıfır” olduğu anlaşılıyor. 7 ocak 2009 günü yapılan konuşmada yapılan tespit, bulunan mühimmatın henüz kar görmediği hatta hiç ıslanmadığı.

    sadece bir hafta önce ankara’da okulların kar nedeniyle tatil edildiği hatırlanırsa bu biraz garip bir durum. buradan hareketle iki asker malzemelerin “en fazla iki günlük” olduğu sonucuna varıyor.

    kaynak video 3"

    referans kaynak

    dipnot: türkiye'nin yıllarca konuştuğu şema sahte çıktı
hesabın var mı? giriş yap