• sabah gazetesinde yukselmis, yayin yonetmen yardimciligi yapmis, daha sonra yeni binyil'i cikartmis, simdi de aksam'in ankara temsilcisi olmus, stanford mezunu, birlikte calismasi zevkli ve cok iyi niyetli gazeteci...
    bugün itibariyle aksam'daki gorevini birakmis, sabah dergilerinin basina gececegi konusulan sahis.
  • sabahin zafer mutlu, ufuk guldemir ve tayfun devecioglu'ndan sonraki yeni yayin yonetmeni.
  • sabahta yazi isleri mudurlugu yaptigi yillarda can atakli ile yanyana ayni odalari paylasirdi.
  • geçenlerde 212 sayılı yasa kapsamında çalışanlara ilgili yazısı ile gaf yapmış yazar. 24 kasım tarihli yazısında çalışanlara ücretlerini zamanında ödemeyen medya kuruluşlarının günlük %5 fazla ödemeleri gerektiğine hükmüne itirazını dile getirmiştir. yazısının hala sürmekte olan basın iş davalarında kendi grubu aleyhine delil teşkil edip etmeyeceği merak konusudur.
  • dayak yiyen müdürü abdi karagözoğlu 'na sahip çıkamayan, gücü kendisini dürüstçe eleştiren yüksel aytuğ 'a yeten, ciner şirketler gurubunun sabah gazetesi temsilcisi.
  • ertugrul özkök nasıl liberal, hassas konularda devletin (hükümetin değil) yanında yer alan bir gazete yöneticiyse, ergun babahan da, sol dünya görüşüne sahip, hassas konularda devletin tam karşısında yer alan bir gazete yöneticisiydi. üstelik bu konularda sadece muhalif olmakla kalmıyor; aksine oldukça aktif ve neredeyse ayrılıkçıların yanında taraf tutan bir konum da belirliyordu.

    yazıları okunduğu zaman görülecektir ki savunduğu keskin görüşler nedeniyle, bir denge mekanizması olan büyük gazete yöneticiliği, kendisinin doğasına uygun değildir. iyi niyetli bir kişi olarak sabah gibi bir gazeteyi kişisel fikirleri doğrultusunda özellikle güneydoğu ve kürt sorunu için radikal fikirleri duyurma mecrası olarak kullanmak istemiştir diye düşünüyorum.

    ancak herhalde kendisi, ülkenin büyük medya organlarının özellikle güneydoğu ve kürt sorunu konusunda devletin temel siyasetine ve halkın büyük çoğunluğunun kanaatine aykırı bir yayın politikası izlemesinin mümkün olmadığını bilmiyordu.

    netice itibariyle, bu büyük ve önemli görevin gereklerini yerine getiremedi ve pozisyonunun ağırlığı altında ezildi. kendi yerine geçmek üzere, aynı medya grubu içerisinden değil de rakip grup içerisinden bir kimsenin seçilmesi kendisine edilebilecek en ağır küfürden daha ağır bir davranıştır kanımca.

    bir insan tenzili rütbeden sonra nasıl aynı yerde çalışmaya devam edebilir; o da bir başka incelenmesi gereken husustur.

    ayrıca (bkz: #9753428)
  • medyanın gereksizlerinden biri, olmasa da olur yazarlardan, artık bıktık oturduğunuz yerden saçmasapan polemiklerinizle paraya para dememenizden.
  • bugün, sabah'taki köşesinde israil'in saldırdığı ülkeleri kast ederek : " arkalarında bir bush yok ama karşılarında puşt çok." diye yazan kişi.
  • ergun babahan,sabahtaki köşesinde, yazma konusunda kendisini geliştirmeye devam ediyor.yazdıkça bir yıldız gibi parıldıyor.fatih altaylı gibi yayın yönetmenlerinin asla anlamayacağı bir ruh haline sahip. sabah gazetesi onunla buralara geldi.fatih altaylı'ya hatırlatmak gerekiyor.
hesabın var mı? giriş yap