• araştırmacı-yazar. misyonerler arasında altı ay adlı kiabıyla türkiye'deki misyonerlik faaliyetlerini deşifre etmiştir. fazilet partisi kapatma davasına delil olmuş birçok belgeye ulaşmıştır. hilafet ordusundan arap kürt partisine ve kanla abdest alanlar kitaplarıyla nurculuğun maskesini düşürmüştür. yeni hayat dergisi'nde yazmaktadır.
  • ilginç bir şekilde genel seçimlerden hemen sonra gözaltına alınan yazar. ben mi paranoyağım, yoksa o sevgi çemberi oluşturalım tüm ülkeyi kucaklayalım tavrı bir seçim stratejisi miydi?
  • seçim öncesinde yazdığı kitaplarla tayyip erdoğan, abdullah gül ve bülent arınç'ı kızdıran ama herşeyin bedeli var, buraya kadar denilerek göz altına alınan bir yazar.

    ülkemizin siyasi ve ekonomik istikrarı yakaladığı , demokrasimizin tavan yaptığı bugünlerde göz altına alınmış ve terörle mücadele kapsamında istanbul'a götürülmüştür.

    yazarın kitabını alanların durumu ne olacak henüz belli değildir. kitapçılardan bu kitabı satın alanlar tespit edilebilir. hele kredi kartı ile satın alanlar, kabak gibi ortadadır. ister misin bu kitabı satın alanlar da yardım ve yataklıktan(!!) teker teker toplansınlar.
  • kitaplarının haftalardır en çok satanlar listesinde olmasına rağmen bu olayın üstüne satışları iyice patlayacak, okumayan kalmayacaktır. nerden mi biliyorum? akşama toplatılır falan nolur nolmaz diyerek internetten 2 adet sipariş etmiş bulunuyorum ...
  • akp tarafindan fişi çekilen yazar.
  • eger "uyesi" oldugu yasadisi orgut pkk olsaydi (ozurdilerim pkk yasadisi bir orgut degil aslinda, ozgurluk savascisi onlar), ya da kisisel bilgilerini eline gecirdigi sahis halkin neredeyse yarisinin oyunu "almis" bir basimam olmasaydi buralar dusunce ozgurlugu ile baslayip fasist te ce ile biten yazilarla dolu olurdu. sonra ooo birakin buralari ab'den heyet gelirdi. hapisaneye ziyarete gidip hukumete baski falan yaparlardi.

    bu satirlari bu sahsi savunmak icin yazmiyorum. varsa bir sucu ceksin cezasini. ancak secim oncesi yazdigi kitaplarin toplatilmasi icin acilan tum davalarin reddedildigi ortadayken secim sonrasi ne oduysa artik... kesin sansur falan degildir, hele hele gozdagi hic degildir. ama benim takildigim nokta bir yazarin dusunce ozgurlugunden bahsetmek icin illa nasil desem boyle ermenileri kestik, kurtleri oldurduk, turkiye soyle kotu gibi seyleri mi soylemesi lazim?

    ha simdi denebilir ki bu adam yazar degil, derin devletin adami, onun bunun piyonu, yasadisi bir orgute uye. evet olabilir. hakli olabilirsiniz. ama o zaman da biz "bu emperyalizmin adami, onun bunun piyonu, yasadisi bir orgut uyesi, yazar falan da degil" diye birilerini elestirdigimizde bik bik etmeyin. bizim dediklerimizde de gerceklik payi olabilir. iki yuzluluk boyle bir sey iste.

    bu arada nedendir bilinmez su anda yasadiklari bana yucel askin'in basina gelenleri hatirlatti. hatta moda oldu ya soyle sorayim; yucel askin'a sovenler simdi nicedir?
hesabın var mı? giriş yap