• yalan yanlış konuşup tp konusunda insanlara abuk subuk tavsiyeler veren bir "algoloji uzmanı" . anlattiğı şarlatanca tedavilerin (akupunktur dahil) birçoğunun bilimsel olarak işe yaramadığı ispat edilmiş, bir çoğu ispat etmeye bile gerek duyulmayacak kadar aptalca iken bu insanın gazeteye çıkıp konuşması tıptan bir bok anlamadığının

    daha ilk sınıf tıp öğrencilerine öğretilen vücut asit baz dengesini unutup kafasina göre "karbonatlı su için bişici olmaz" demesi bile tıp diplomasının iptal edilmesi için yeterli sebep
  • algoloji uzmanı. şifa sende isimli bir kitap yazmış ve tüm hastalıkların (kanser dahil) kaynağının kişinin düşünce yapısı olduğunu iddia etmiş.
    ayrıca hürriyet pazar'da ayşe arman ile yaptığı röportajda nilüfer'in de doktoru olduğu söylenmiş.
    yarından tezi yok muayene ücreti 300+ tl olan doktorlar listesinde yerini alır.
  • o kadar saçma konusuyor ki, adamın saçmaladığını anlamak için tıp okumaya gerek yok. buyrun: "“siz kansere yakalandıysanız bunun bir sebebi var. birden bire, kanserli hücre üretmedi bedeniniz. o kanserin sebebi, sizsiniz aslında. sizin beyniniz, kafanız. duygularınız ve düşünceleriniz. kalp hastasıysanız da sebebi sizsiniz. aklınıza gelen bütün hastalıkların kaynağını kendinizde arayacaksınız.”

    peki erhen efendi, küçücük çocuklar kalp hastası olarak doğuyor, el kadar çocuklar kan kanseri oluyr. onların da mi sebebi onların kendileri? onlarn duygu ve düşünceleri mi onu kanser yapıyor? tek düşüncesi yorulana kadar oyun oynamak olan bir çocuk nasıl kanser olur o düşünce ile? daha anne karnında iken kalp hastası olan çocuklar nasıl beceriyor bu işi?
  • açıkçası benim de taktığım konu şu ki; adam "hint ayurvedası" nı, "çakralar"ı, yogayı aynen almış çevirmiş ve bu kaynakların adını bile geçirmeden bize satıyor. o bilgiler zaten binlerce yıldır var. yani bazı yazılı kaynaklara göre (ben sadece hindistandaki yazılı kayıtları biliyorum) hastalık düşünce seviyesinde başlıyor ve ele alınıp düşünce boyutunda çözülmediği takdirde fiziksel boyuta geçiyor. bu bilgileri (ç)aldığı kaynakların geldiği yerde reenkarnasyona inanıldığı için de, eğer bir çocuk bir sağlık problemiyle doğmuşsa geçmiş yaşamındaki karmasından kaynaklandığına inanılmaktadır.

    sonradan gelen edit: güzel kitap. konusuyla ilgili bir çok bilginin özeti. zaten günümüzde kronik hastalıkların karşısında boynu eğik kalan batı ortodoks tıbbının alternatifi değil de beraber kullanılması gereken, bu hastalıkların uzun vadede iyileştirilmesinde yararlanılacak temel bir kaynak olabilir.
  • kendisine kesinlikle ulaşılamayan doktor.
  • sadece muayene ederek 50 yaşındaki hastasının çocukluk çağındaki aşılarıyla ilgili nokta atışı doğru yorum yapabilen bir hekimdir .
hesabın var mı? giriş yap