• büyükannesinden aldığı 1000 doları 12 yaşındayken bitcoin'e yatırarak zengin olan, ardından 15 yaşındayken 100 bin dolarlık bitcoin'ini bozdurarak botangle'ı kuran, şu anki değeri ile 1.7 milyon dolarlık bitcoin sahibi 18 yaşındaki girişimci.
  • şımarık bir piç.

    neymiş efendim? milyoner olamamak insanların kendi suçuymuş.

    millet yiyecek ekmek bulamıyor, bu sikik de hangi hayat tecrübesiyle kime ders veriyorsa milyoner olamamak kişinin kendi suçu diyor, inanılmaz.

    ama suç bunun gibileri başarı hikayesi diye pazarlayanlarda, bitcoin'den para bulmuş, çok güzel, bulamayabilirmiş de, 12 yaşında 1000 dolar yatırım paramız olmadığı için bilemiyoruz nasıl oluyor o işler, 40 yaşımıza geldik, bırakın 1000 doları 1000 lira arttırsak tatil düşünüyoruz, hani her insanın ihtiyacı olan ama türkiye'de lüksten sayılan şey var ya, tatil, işte o. bu yavşağı alıp 3 gün gecekonduda yaşatacaksın, dünyayı görsün de sonra konuşsun.
  • 2013 ocak ayı sonlarında ailemden 1000 tl istemiştim bitcoin alacaktım çok emin değilim ama maksimum btc'nin 20 dolar olduğu zamanlardı tabi o aralar ekonomik sıkıntılarımız vardı hani 50 tl bile değerliyken o isteğimi dikkate bile almamışlardı.

    2017 ağustos civarında yine 1000 tl istemiştim stellar lumens'i gözüme kestirmiştim (o zamanlar arkadaşlar 0.01 dolar falandı) bu sefer ekonomik sıkıntıları yoktu fakat gel gelelim güvenmediler mantıklarına yatmadı bu saçma hareketleri sayesinde ise 2 ay gibi sürede 1000 tl koyup 70 bin tl elde etme fırsatımı kaçırdılar

    stellar maksimum 0.7 olmuştu benim hatırladığım

    aileme ilk olayda asla kızamam ama ikinci olay resmen bile bile lades olmaktı. 3. defa aynı hatayı yapmamak için arkadaşlar bu sefer bende aileden para istememeye karar verdim. bugüne kadar kriptoparalardan kazandığım tüm paraları güvendiğim iki coine yatıracağım şansım yaver giderse milyoner olurum 2 seneye hatta o aralar yazarlıkta onaylanır bi güzel muhabbet ederiz :) :)

    gelelim bu arkadaşa eğer türk olsaydı olacak maksimum şey mühendislik yada doktorluk oku diye baskı yapan bi aile ve oda muhtemelen bu kısır döngüde hayatını zehir ederdi, bi hobisi olsa ailesi derste ders diye çocuğun yaşama sevincini sikerdi kendimden biliyorum
    spor yaptım derslere engel diye bıraktırdılar müzikle uğraşıp aranjör olmak istedim mühendis ol dediler al oluyoz amk

    arkadaşlar küfretmeyi sevmesemde arada yazdım iyice bunalmışım amk içim rahatladı. küfür için mazur görün
hesabın var mı? giriş yap