• hoş sohbeti ve hayata bakış açısı ile gönlümü kazanmış büyüğüm. mükemmel bir kişilik, kısa bir süre yolculuk gerçirmeme rağmen, sanki; hakkında bir çok şey biliyormuşum gibi ısındığım güzel insan.
  • dünya tatlısı, hoş sohbet, mutluluk yayan, en pozitifinden enerji ile tıka basa dolu olan, bunu da kendine saklamayıp herkesle paylaşan özel insan.
    şimdilerde televizyon programlarında ekolojik yaşam önerilerinde bulunuyor, ama "o zararlı, bu zararlı, onu yemeyin, buna aman dokunmayın, ne mi yiyeceksiniz, onu da siz bulun ne bileyim ben" diyenlerden değil. tam bir yaşam koçu performansında. kendisi nasıl yaşıyorsa onu anlatıyor olması da samimiyetsiz medya içinde samimi nasıl kalınır dersi veriyor.
  • çevresindekilerin kıymetini bilmesi gereken müthiş insan. çok az sayıda var onun gibisinden
  • az önce tv.de gördüm. ekolojik temizlik ile ilgili çok ilginç fikirleri var. kim ki bu adam diye sözlüğe baktım ama hakkında bu kadar az yazılmasına şaşırdım.

    konuşmalarından konusuna hakim olduğu ve bitkilerle neler yapılabileceği konusunda çok bilgili olduğu anlaşılıyor. takip etmek lazım.
  • ilk kez çok nadir izlediğim bir kanalda yeşil bisiklet adlı programda rastlayıp hiç sevmediğim kişi. sonrasında, çok eski bir bahçeyi restore ederken tekrar rastladım bu beyfendiye. bu sefer, garip bir şekilde, söylemleri çok hoşuma gitti. eski bir bahçenin bile ufak bir çabayla güzel bir hal alabileceği metaforunu "insan"a çok başarılı şekilde uyarladı ve bir anda önyargılarım nedeniyle epeydir bu hoş sohbetten kendimi alıkoyduğumun farkına vardım. einstein geldi, sprite geldi aklıma...
    (bkz: önyargıyı yıkmanın atomu parçalamaktan zor olması)
    (bkz: imaj hiçbir şeydir susuzluk her şey)
  • kendisine kalirsak dunyaca coktan olmus olmamiz gereken insan. cumleye bak lan.. herif onu yemeyin, bunu icmeyin, onu ellemeyin, buna dokunmayin.. gina geldi bu beslenme ve temizlik uzmanlarindan.

    cok super bir insan olabilir ancak sahsen benim kendisi icin laflarim var.
  • şu anda cnn türk'de sacmalayan adam
  • su anda cnn turk'te cok fena sacmalayan adam.

    serbest birakiyolar boylelerini, sonra salla salla gitsin mnk.
  • balın diş fırçalamada kullanılacak kadar antimikrobiyel özelliği olduğunu düşünen; reflünün son 50 yıldır karşılaşılan bir hastalık olduğunu savunan; hayatı görmek istediği gibi görüp insanları yanlış yönlendiren, adeta bir trol.

    2-3 dakika izlediğimde bu zırvalıklara denk geldim, kim bilir başka neler saçmalıyordu programın geri kalanında.

    günümüzde bilgiye ulaşmak çok kolay. artık tek sorun o bilginin doğru olup olmadığını anlayabilmek oldu. halk bu konuda zaten sınıfta kalıyor, ilk aklına yatanı ölümüne savunuyor. amk ama sen tv'de program yapıyorsun, düzgün seç be konuğunu.
  • tam iki dakika önce tv em kanalında tuğba ekinci'nin ergenlik sivilcesi olanlara ne tavsiye edersiniz sorusuna çocuklarınızın yüzüne tükürün şeklinde cevap veren adam.
hesabın var mı? giriş yap