• bazı kadınların çok ama çok iyi bildiği yollardır, yöntemlerdir.

    seninle pek de ilgilenmeyen erkeğe aniden ilgi gösterir sonra pat diye ilgi göstermeyi kesersin. onun hakkında sahiden merak ediyormuş gibi sorular sorar verdiği cevabı dinlemezsin. gecenin 11'inde telefonuna çağrı bırakırsın o arayınca telefonu açmazsın.
    msn de msg atarsın 2 cümle sonra 1 dk canım diyip bi daha hiç cvp yazmazsın.
    bütün iletişimlerde bir sefer çok sıcak diğer sefer çok soğuk hatta gıcık konuşursun.

    bütün iletişimleri sen başlattığın halde konuşmalara hep o seninle konuşmaya çalışıyor, o sana asılıyor sen de nezaketen ayıp olmasın diye cevap veriyormuş havası verirsin.

    asla tutmaz aklı olan hiçbir erkek bunu yutmaz denen bu teknikler o kadar işe yarar ki bir müddet sonra çocuk kızı her msn de gördüğünde mesaj atmaya her akşam telefon etmeye falan başlar.

    (bkz: olaylar gelişir)
  • belki işe yarıyordur ancak denenmemesi gereken yöntemlerdir. ayıptır ve yazıktır bu iletinin erkek olmamla bir ilgisi yoktur *
  • saçını çekip kaçın...
  • şeytanın dünyaya inip insan suretine girmiş hali olan kızların kullandığı yollardır. çoğu zaman başarılıdır da.
  • arabasının anahtarını alıp kaçın
  • bazı kadınların çok iyi bildiklerini zannettikleri klişeleşmiş yollardır bunlar. nedense işin ucunda da hep bir şekilde gösterip vermeme durumu vardır, yani onları en zayıf oldukları noktadan oltalamaya çalışmak. bu dahiyane fikir her erkeğe işlemiyor maalesef. istisnalar kaideyi bozmaz tabii ama adamın içinden peşinden koşmak geliyorsa zaten ne olursa olsun koşar, içinden gelmeyen adama istediğiniz yöntemi deneyin, eğer biraz kafası çalışıyor ve ne istediğini veya istemediğini biliyorsa size şurdan şuraya tuzluğu bile uzatmaz, yöntemleriniz de kısa vaadeli olur, elinizde patlar, ağlarsınız. diyeceğim o dur ki; her yol her adama her zaman işlemez. bu tip durumlarda kafayı çalıştırıp haute couture çalışmak lazım. hem ne gerek var yahu koşmasın peşinizden, yürüyün yanyana tıpış tıpış yumuşak yumuşak...
  • pesinden kosmayin.
  • cosmopolitan a.b.d. versiyonundan çeviri ile memleketimizdeki baskılara konan, kadınlara sevgili bulma taktikleri veren yazılardan birinin başlığı olması muhtemeldir.
  • 1 ufak rakı , 5 efes tombul şişe, 6 shot tekila, 1 adet dikmen , 2 ufak çikolatalı bacardi, 6 bardak votka. sadece 1 gecelik. siz bişi içmeyin.

    edit: hepsi ayrı günlerde ulen
  • ayrilin. bu genelde cok kesin sonuclar verir. ama sirf pesinizden kossun diye ayrilacak kadar sahsiyetsiz bir insansaniz allah belanizi versin. genelde bu onune gecilemez sonuctur, kiz erkek farketmez, terkedilen kisi kendisi ayrilmak istiyor idiyse dahi bir donem kendisinin de tam bilmedigi ve anlayamadigi sebeplerden dolayi pesinizden kosacak, sizi cinnete surukleyecektir. biz buna bes yas kum havuzu sendromu diyoruz.
hesabın var mı? giriş yap