• bir dönem haftalık magazin dergilerinin vazgeçilmez başlıklarından idi bu laf, hala var mıdır bilemiyorum... uçurmak ile kastedilen "erkeğimi sömürürüm, sikinde taşşağında bir damla döl bırakmam" olabilir elbette, ama genelde "uçururum"un hemen akabinde kastedilenin bel altı olmadığını vurgulamak için "ayaklarını yıkarım", "hesaplarını ödemek için bankaya giderim" veya "çok güzel mantı (köy usülü) yaparım, parmaklarını yer" tarzı bir açıklama bulunurdu. yanlış anlamalara mahal vermemek için söylenen bu devam cümlesi pek ilgi çekmez, akıllarda kalan deepthroat yapan bir manken izlenimi suratlara ebleh bir sırıtış yayar idi.
  • bu lafin nereden geldigini gormek icin diger bir erozyona ugramis duygusalinsan repligine bakmakta yarar var: (bkz: ben cok duygusal bir insanimdir)
  • sabiha gökçenin yazdığı otobiyografi kitabı. (bkz: sizin içiniz fesat)
  • ara beni boya beni tadindaki hat sahibi hatunlarin telefon hattini yogunlastirmak icin gazete, dergi, radyo, tv gibi kitle iletisim araclari ile verdikleri beyanattir bu. hoduk olanlar beyanata inanirlar ancak hoduklukleri beyanata inanmalarindan degil, kendilerini hatun kisinin erkegi varsaymalarindandir.
  • en halis niyetli okuyucuların zihninde bile direkt "kobe tai misali emmeye de gömmeye de gelirim yalarım yutarım" çağrışımı uyandıran bu fantastik beyanat biraz ağır bulunmuş olacak ki daha sonraları yerini "geyşa ruhlu bir kadınım" a bırakmış her hafta bir magazin dergisinin kapağını geyşa ruhu taşıdını söyleyen bir manken süslemiş ortalık geyşadan geçilmez olmuştur.
    ahdım var bir gün ünlü olur magazin dergilerinin çoktan hakettiğim ilgilerine mazhar olursam ben de samurai kıyafetiyle poz verip "samurai ruhlu bir yiğidim tüm geyşa ruhlu arkadaşlara selam ederim" diye beyanat vericem...
  • benzer bir "pazarlama yontemi" icin (bkz: erkegimin geysasi olurum)
  • bir başka sıkça başvurulan gereksiz söz öbeği ise "benle birlikte olan erkek birden fazla kadınla birlikte gibi hisseder, hiç sıkılmaz; bazen komik, bazen seksi, bazen hede hödö olurum"
  • patlayıcı uzmanı kadının repliği...
    (bkz: allah korusun)
hesabın var mı? giriş yap