• bir erkeğin gözünden ideal kadın ancak bu kadar kapsamlı özetlenir dedirten çalışma...

    kadınların ve kızların kulaklarına küpe edeceği temel kural ise açıkça beyan edilmiş: biz kadınlar bakımlı olmayı severiz ama sanırım bazen abartabiliyoruz. abartılı makyaj, göz alıcı ojeler yada ağır parfüm kullanımı olabiliyor… dikkat etmek gerekiyor. işin gerçeği abartılı görünümdeki kadınlar evet ilgi çekiyor yalnız erkekler sade doğal görünüme önem veriyorlar. masumiyet bozulmamalı.

    erkeğin gözünde ideal kadın: http://goo.gl/ztsu4u
  • (bkz: olumlu)
  • güzel yemek yapacak, bakımlı olacak, evi temiz tutacak, aile bütçesine katkı sağlayacak, sekste sınır ve mekan tanımayacak, çocuk yapacak, kapıyı hep güleryüzlü açacak, derdini kederini çok anlatmayacak, erkeğin hayatına karışmayacak, dırdırlanmayacak.

    en önemlisi tüm bunları yaparken 0 beklentisi olacak. bütün bunları yapan ideal kadının sonuna gelirsek ya aldatılmak olacak ya da bütün hepsini yaptığı halde kompleksi olan bir erkek tarafından aşağılanmak olacak.
  • 1- zekanın akıl ile birleşmiş hali. en önemlisi. erkek çünkü pekte akıllı bir varlık değil. zeki ama aptal. birinin gerçekten gözünü açması lazım.
    2- 1000'lerce yıllık adet ve geleneklerimizi bilmesi ve bu zaman ile harmanlayıp öyle yaşaması. buda çok önemli. ben beni aldatacak diye kıskanacaksam o ömür geçer mi be. ben başka başka kıskanırım onu, içimden sessiz sessiz.
    2- tatlı. gülsün de günün aydın olsun. canı yanında olsun.
    3- karakteri olsun. kendi fikirleri özgün bir bakış açısı ve dik duruşu olsun. hakkını yedirmesin.
    4- saygı duymayı bilsin. ona duyulan saygıya karşılık versin.
    5- ula yazmayı unuttuk temiz olsun. herşeyin en önemlisi temizlik. bak pis insana bulaşma. temizlik en önemli şey. iğrenç kızlar var. çok pis.
    neyse kendi olsun. manav mı lan bu. insan bu. ama temiz olsun o önemli. olmaz abi. gül suyuyla kız arkadaşına giden arkadaşım var benim. o derece.
  • uzun boylu, alimli, calimli, uyumlu bir sey iste. az da zekiyse yeme de yaninda yat.

    (bkz: yerim)
  • kendi olan kadın.
    vakit kaybettirmeyen.
    bir de zeki, akıllı, entelektüel, doğal, hayvan dostu, dingin, kararlı, duyarlı, kendini eleştirebilen, kendine gülebilen, karşısındakine ayar verme derdi olmayan, bağımlı olmayan, ruhsal ve fiziksel dengesini bulmuş kadındır.
    kadın ya da erkek, ideal insan toplum için katma değer yaratan bu değer içindeki hakkını bilen ve her durumda savunabilendir.
  • dolgun kalça ve dolgun memeler.
  • 2 bira içen kadınların içinde bulunduğu model çeşidi.
  • denk gelebilirse sessiz kadındır.
  • bazıları pazar alışverişine çıkmış gene. kolay gelsin, ısmarlama modellerinizi bu kafayla bulursunuz belki.*
hesabın var mı? giriş yap