• meme ile başlayıp, meme ile tamamladığım evrimdir.
    edit: kurban olduğum.
  • 20 küsür senedir sevişirim... ondan bir 7-8 sene öncesinden beri de memeye - göte bakarım... aklım onlara erer.
    işte bu süre zarfında bende hiç gelişmeyen evrimdir; o zamanlar neyi, nasıl beğeniyorsam, bugün hala öyle lan.
    cenifırmış, adriyanaymış, dayatılanın hiçbiri sikimde değil (her anlamda) çok afedersiniz.

    not: belki de bende bir sorun vardır bu evrim mevzu hakkında. zaten "maymundan geldik" diyenlerin gazı ile bakıyorum kendime; ben gelememişim tam olarak, yarı yolda kalmışım amınısikiyim.

    edit: "20 küsür sene" dedim ama son 4.5 senesinde, elim kadın eline değmedi şerefsizim.
    bir el uzatın lan... ne biçim müslümansınız?
  • efendim tarih öncesi kadın -pek afedersiniz- domaldığında erkek nereye bakıyorsa, yıl oldu 2000 allık süren erkek* var aynı yere bakıyor. bana gelince -pek afedersiniz- domalmasına gerek yok ayrı mevzu.

    bundan 2000 sene sonra olacak yine bir kadın -öehh yeter- domaldığında direkt götüne kilitlenicez.

    erkek ve evrim denince akla ilk gelen şey zevkin evrimi değil; erkeğin evrimde, doğal seçilimde genlerini daha çok aktarabilmek, soyunu daha iyi sürdürebilmek için mümkün olduğu kadar seks yapmaya programlanmış olmasıdır. adına da derler seks, evet. gerek bilinçsiz bir varoluş, gerekse de bilinçli bir yaratılış tarafından. fark etmez*.
  • eskiden memeyi beğenirdim, baktım yanıltıcı bir organ üstüne üstlük çok da geleceği yok, efendi efendi popoyu beğenmeye başladım ben mesela.

    işte kişisel evrimin.
    (bkz: gelişerek değiştim)
  • zamanla değişen güzellik anlayışı ekseninde de irdelenmiş konuya sosyo ekonomik bir çıkarım yapmak istersek şunu söyleyebiliriz ki, eldeki fotoğraflar heykeller, tasfirler ışığında bundan çok değil 100-150 sene evveline kadar hafif toplu (balık eti) daha eskinden ise bildiğin şişko kadınların erkeklere daha çekici geldiğini söyleyebiliriz. günümüzün sıfır beden güzelliğine kadar gelen bu evrimsel süreci biraz irdeleyince şöyle bir kişisel sonuca vardım aslında: bilinç altında erkekler de kadınlar gibi çiftleşecekleri eşleri seçerlerken sağlıklı olma şartını ön planda tutuyorlar. erkek aslanlar dişi aslanın sağlıklı olduğunu kuyruğundaki tüylerin bol ve parlak görünmesinden veya saksağan kuşları gagaların sivriliğinden anlıyorsa (bkz: tamamen kıçından sallamak) erkekler de benzer bilinç dışı kriterlerle bunu algılıyor olmalılar.

    bu algının zamanla değişmesi aslında kiloya bağlı sağlıklılık kavramının değişmesinden kaynaklanıyor kanımca. yani bundan yüzlerce sene önce besin maddelerinin az ve kalitesiz olduğu dönemde, yani insanlığın yetersiz beslenmekten bir deri bir kemik gezdiği zamanlarda, şişman olmak iyi beslenmenin ve dolayısıyla daha sağlıklı olmanın (hatta zenginliğin) göstergesi olarak kabul edileceğinden erkekler (aynı şekilde kadınlar) şişman karşı cinse yöneliyor olmalılar. benzer şekilde şişmanlığın sağlıksızlıkla eşdeğer görüldüğü günümüzde bu kavramın yavaş yavaş tersine dönmesi, incecik fransız hatunların prim yapmasına neden oluyor. bu konuda neredeyse sonsuz kaynağa sahip osmanlı padişahların heremlerini ayva göbekli hatunlarla doldurmuş olmalarını başka türlü açıklayamıyorum.
  • gençken ilik gibi hatunları düşünüp, koca memeli pornoculara bakıp sıvazlayan erkekler, yaş ilerledikçe sikiş olsun da ne olursa olsun demeye başlar.
  • tarihsel olanı bilemem ama kişisel evrim estetik bilincinin gelişmişliğiyle ve tecrübeyle oranlıdır. başlangıçta ele avuca sığmaz bir meme yeterlidir.
    sonra kalça bel oranına dikkat edilir.
    zamanla omuzların kalçayla ve belle olan ilişkisinin önemi farkedilir, yüzün oranı biraz daha önem kazanır.
    sonra ayak bilekleriydi, ellerdi, tırnaktı, tendi derken zevk inceldikçe incelir.

    tebrikler! artık kimseyi kıymetli çüküne layık görmeyen görsel seçkinci bir snobsunuzdur ya da öyleymiş gibi yapan bir adet malsınızdır.
    zekiyseniz durumun aptallığını fark edip bu aşamayı da geçersiniz. farkındalığınıza zamanla antipatikleşen hurilerin varlığı yardımcı olur.
    bir sonraki aşama bakış, duruş, tavır, konuşma, eylemler, iletişim, uyum gibi kriterlerin önem kazanma aşamasıdır.
    bu aşamaya ulaşmış kitle çok küçük bir azınlıktır.
    onlar da yediği kazık sonrası başa döner.
  • (bkz: #10796566)
  • genele hükmetmek, dünya üzerindeki üç milyar küsür erkek nüfusu için fikir beyan etmek gibi bir ukalalığa girmeyeceğim. kendi beğenilerimden bahsetmem gerekirse; evrimin ilk adımının, ilk deneyimden sonra atıldığını söyleyebilirim. eskiden, sadece balık etli ve uzun hatunları beğenen ben, beğendiğim balık etliyi çıplak görünce ilk olarak dar kıyafetlerin, vücudu nasıl toparladığını öğrendim acı bir şekilde. kiloyu taşıyabilen az sayıdaki hatunu tenzih ederek söylüyorum ama kilolu kadınlar giyinikken göründüklerinden daha çirkin görünebiliyorlarmış meğer. daha sonra, tecrübe kazandıkça aslında ince ve minyon hatunların daha pratik olduğunu idrak ediverdim. evin herhangi bir odasından kucaklayıp istediğim yere* taşıyabildiğim, gövdeme koala gibi tutunarak çeşitli atraksiyonlara girebilen hatunların daha eğlenceli olduğu çok açıktı. hem daha esnekler hem de dans ederken olsun, birlikte uyurken olsun daha az yer kaplayıp daha rahat himaye* edilebiliyorlar.
  • efsanevi filozof jeff murdock'a göre ateşin bulunması ile başlamıştır: (bkz: #3396563) ardından bu minvalde devam etmiştir: (bkz: #3788884)

    (bkz: coupling)
hesabın var mı? giriş yap