• (bkz: çiftleşme mevsimindeki mandanın dişiye kur yapması)

    edit: tipik bir "başlığın başa kalması" hadisesi. halbuki, gönül isterdi ki başlığı ben açayım, en sağlamından canavar gibi bi tanım yapayım. ama olmadı. bu saatten sonra da şeyolmaz, ee, tanım kasılmaz.. neyse, öptm.
  • ilkokul: saç çekmek, kafasına top atmak

    ortaokul: hoşlanılan kızın eteğini kaldırmaya çalışmak, kız sinirlenince sırıtmak

    lise: derin ve anlamlı olması hedeflenen, ama klasik kesiş hareketinden öteye gidemeyen bakışlar

    üniversite: ders notu istemek, beraber ders çalışmayı teklif etmek

    ofis ortamı: iş çıkışı yemek yemeyi ya da bi şeyler içmeyi teklif etmek(artık yol yordam öğrenilmiş)

    emeklilik: beraber parkta yürümeyi teklif etmek

    *
  • bu yollara basvurmanin baslica sebeplerinden birisi aha $u davranistir :
    (bkz: ben herkesle samimiyim sen beni yanlis anladin).

    belki adama reddedile reddedile gina gelmis. belki artik her acik oynayisinda burnu surtule surtule duzlesmis, kemik erimis.

    bir sefer karsidaki anlayiversin istiyor. sonra mutlulugu hakketmiyormus. hadi ya ?

    yetti gari!
  • kanatlarını açıp, böğürlerini dövmek suretiyle vuku bulan; tek ayak üzerinde saksağan sesleri çıkarmak yahut neft yağı sürülmüşcesine sıçrayarak dişisinin etrafında dönmek şeklinde kendini gösteren bir takım yollardır.

    ayrıca her yol bağdat'a çıkar, evet!
  • elini omzuna atmak en eski ve garantili yöntemlerdendir. kız sokulup başını omzuna da koyabilir erkeğin, kendisini kasıp geri de çekilebilir.
    bir başka yöntem de elini tutmaktır. elele tutuşma bahaneleri yaratılabilir (karşıdan karşıya geçerken elele tutuşmak, el falı, el boyu kıyaslamak, parmak maçı, el kızartmaca oyunu, vs.). burada da önemli olan nokta eller birleşince kızın yüzünün ifadesini okumaktır.
    mahçup ve hafif kızarmış bir ifade.. doğru yoldasınız, biraz daha yavaş gitmek lazım ama.
    gayet memnun bir ifade.. yoruma gerek yok herhalde.
    fazlasıyla gülen, eğlenen veya somurtan bir ifade.. karşınızdakinin gözünde "sadece arkadaş"ı olabilirsiniz. ya çok gülüyordur yani arkadaşça oyun oynadığınızdan emindir ya da hoşuna gitmemiştir bu temas, sinirlenmiştir.

    bir başka yöntem zor bir durumda kızı korumak, kollamaktır. aslında belki bütün erkekler zor durumdaki bir bayanı kollamalıdırlar. ama eğer sahiplenme benzeri bir tavırla bunu yaparsanız, abartmadığınız müddetçe kız sizden hoşlanıyorsa belli eder, hoşlanmıyorsa da hoşlanır. tabi garantisi yoktur ama her kadın bir şövalye arzu eder (kendisi prensestir ya).

    en zor yöntem açılmaktır şüphesiz. bu durumda da alkol içeren katalizör maddelerin yardımı olacaktır. bir yudum votkadan alıp "ben senden biraz hoşlanıyorum" demek de puan toplayabilir. eğer hoşlanılan kişi gerçekten bu sıfatı haketmişse mahçubiyetiniz ona çok sevimli gelecektir.
  • ilkokul ve ortaokulda saç çekme şeklindedir..

    edit: amma ilkokul ve ortaokullu varmis sozlukte yaa , bu kadar kotulendigine gore..tamam bundan sonra cikartmiycam ipliginizi pazara..
  • daha yilisik ve kedimsi erkeklerin bir punduna getirip kizin kucagina yattigi da gorulmustur. uygulamadaki zorluklar nedeniyle ileri bir manevra olan bu yontemin elinizde patlamamasi icin* genelde kizin da sizden hoslandigi konusunda saglam delillere* ihtiyac vardir. bu yuzden belki de daha cok bir son dakika hamlesi olarak ele alinmalidir.

    avantajlari: kiz gercekten hoslaniyorsa hizli ve etkin sonuc alinir. bedensel temas halinde iken (kucaga yatma asamasinda patlamadiysaniz eger) hoslandiginiz kizin hissiyatini takip etmek cok daha kolay ve dogrudandir*.

    dezavantajlari: riskli bir hamledir, kafaya canta yeme, "eh, gec olmus ben gidiyim*", ya da "n'oluyoz hoca*" replikleriyle geri puskurtulup travma yasamak olasidir. o vakte kadar acilmadiysaniz bunlari goze alir misiniz bilinmez...
hesabın var mı? giriş yap