• arkadaşlar selamlar,

    beni bilen bilir, sözlüğe kişisel mevzularımı yazmayı hiç sevmem. her şeyden önce zekama ve hayat kaliteme aykırı. zira 99'yılından beri sözlüğün içine girmiş olduğu değişim ve dönüşümden hiç memnun değildim. zira ben bu sözlüğün 90'lı yılların başındaki halini gördüğüm için sonradan yaşanan değişimlere hep "sözlük çok değişti abi, eski kalite yok" diye isyanlarda bulundum. her platformda bunu dile getirdim. yani demem o ki ben bu sözlükte eski bir yazarım ve sözlüğün bu halinden hiç memnun değilim. hatta yeri gelmişken başlığımda ilk olarak ben yazayım (bkz: mutlu musun kanzuk?)

    neyse arkadaşlar gelelim asıl konumuza. ben bir süredir ciddi bir ilişki yaşıyorum. her şey mükemmel gidiyor. birbirimizi deli gibi seviyoruz, amacımız ise yakın zamanda evlenmek. fakat bildiğiniz gibi her ilişkide bazı problemler olur ve zamanla çözülür. bizim de bazı problemlerimiz oldu. her seferinde büyük bir başarı ile problemimizin üstesinden geldik. ilk problemimiz (bkz: erkek arkadaşımın hediye terbiyesi) misal benim için bir success story'dir. bütün kadın platformlarında bu konudan bahsetmeye azami özen gösterip hem cinslerime örnek olurum. yanlış anlaşılmasın lütfen zira amacım tecrübelerimden diğer insanlara da aktarmak. yoksa herhangi başka bir niyetim yok. zira ben de isterim onların da benim yaşadığım gibi mükemmel bir ilişki yaşamalarını.

    neyse efendim. biz sevgilimle pek çok zorlu sınavdan başarıla geçtik. şimdi önümüzde yeni bir sınav var. zira benim biricik sevgilim geçen yıl bahar tatili için bir plan yapmış kuzey ülkelerine gitmek için. biz daha yeni tanıştığımız dönemde de bana bahsetti. ben de çok heveslendim. “benim de hayalim kuzeye gitmek” dedim. derken zamanla biz ciddi bir ilişkiye adım attık. birlikte pek çok şey paylaştık, sevgimiz büyüdü. bu büyüyen sevgi sonucu geçen gün erkek arkadaşım kuzeye birlikte gidelim diye bana bir sürpriz yaptı. kendi bileti ile aynı tarihlere bana da bilet aldı. zaten bana bilet almasaydı “sen olmazsan ben de gitmem” diyordu ki bu bilet büyük jest oldu. geçen hafta biletimi ve diğer hediyelerimi bir paket yaparak iş yerime özel araçla göndermiş. bütün şaşkın bakışlar altında hediye paketini açıp çığlık çığlığa sevinmek gerçekten mükemmel bir duyguydu. tabii o anı ölümsüzleştirmek için birkaç kare fotoğraf da alıp sosyal medyada paylaştım. yanlış anlamayın lütfen amacım gösteriş yapmak değil bu davranış için teşekkür etmek. zira fb'ta paylaştığım bu görseller ve altına yazdığım duygu dolu teşekkür metni büyük beğeni aldı. kimi arkadaşlarım eşlerine "örnek davranış" olarak post etti. sonuçta kadınlık için bir şeyler yaptım. ayrıca ailem ve düşmanlarım da sevgilimin beni ne kadar sevdiğini gördü. toplumun bütün kesimlerince onaylanan bir ilişki inşaa etmek öyle kolay değil. allahın izniyle ben bunu başarıyorum.

    neyse arkadaşlar konu uzamasın. uçak biletlerini kutlamak (bkz: erkek arkadaşımla ilişki rutinimiz) için de güzel oldu. ancak bu esnada bile inanın kafam rahat değildi. zira bir tatil sadece biletten ibaret değil. bunun vizesi var, pasaportu var, tren bileti oteli gezilecek yerler listesi var. gerçekten benim için büyük stres. zira ben bu işlerden çok anlamam. her şeyden önce tatilimizi beraber planlamamız için bir araya geldik kafa patlatık sevgilimle. onun zaten arkadaşlarıyla birlikte yaptığı bir gezi planı vardı ancak bunu değiştirmemiz gerekti. zira onların tatili tamamen doğa turizmi olacakmış. bu benim hiç tarzım değil. ben bir kere yaz ve deniz insanıyım. bilen bilir. instagramda yazın her fotoğrafıma hastag yaparım”bentambiryazinsanıyım” ya da “yazgeldihoşgeldi” ya da “denizkumgüneş” ya da “yinemigüzeliz” yazarım.
    neyse arkadaşlar konu uzamasın. büyüklerimizin her zaman söylediği gibi ciddi ilişki yürütmek gerçekten çok zor. bir kere iki insanın birlikte tatil yapması bile zor. eğer arkadaşlarıyla yaptığı planı değiştirmese benim onlara katılmam mümkün değildi. bu konuyu sık sık arkadaşlarıma da anlatıp onlardan akıl aldım. uzun süre mutsuz gezdiğim için erkek arkadaşım da “madem senin için zor olacak o zaman biz ikimiz daha şehir gezisi ağırlık bir plan yapalım” dedi. böylece ikimize de uyacak bir plan yaptı sevgilim. tren biletlerini ve otelleri ayarladı. bu aşamaya gelene kadar sanırım 3 büyük kavga atlattık. bu büyük işlemler bittikten sonra sıra benim işlerime geldi. zira pasaportumu yenilemem, vize başvurum için evrak toplamam ve tatil için alış veriş yapmam gerekiyor. bu kadar yoğun iş trafiğimde bunlara zaman bulmam cidden zor. neyse ki sevgilim pasaport randevumu almış, harcımı yatırmış. birlikte randevuya gidip başvuruyu tamamladık. yorucu bir gündü. o iş bittikten sonra sıra vize işlemlerine geldi. birlikte evrakları hazırladık ancak vize almak için vaktimiz çok yoktu. bu yüzden express vize almak için bir yol bulduk. bu sevgilime biraz pahalıya mal oldu sanırım ama yapacak bir şey yok. vizem çıksın da gerisi gerçekten teferruat. merakla vizemi bekliyor ve alış veriş yapıyorum şu anda. biliyorsunuz kuzey ülkeleri oldukça serin. ona uygun çeşitli kıyafetler bakıyorum kendime. vize stresim de ekstra alış veriş yapmama neden oldu sanırım. kartımın limiti tükenmek üzere. gerçekten bu tatil organizasyonu sürecinde o kadar yıprandım ki tatile bile gitmekten vazgeçmek üzereyim.

    neyse arkadaşlar konuyu toparlamak gerekirse erkek arkadaşla tatil planlamak gerçekten zor bir süreçken tatilin kendisi nasıl olur hiç bilmiyorum. bu süreçte zaten ben yeterince üzüldüm, ilişkimiz de yeterince yıprandı. bir haftadır yine aramız bozuk. ben kabahatin bir miktarını onda buluyorum zira madem bir sürpriz yapıyorsun o zaman devamını da getir. kalan organizasyon konusunda sevdiğin insanı bu kadar yalnız bırakma. zaten ülkemizde kadınlara karşı kötü bir tutum var ve biz her gün yıpranıyoruz. bir de sen tuz ekleme. umarım vizem hızlıca çıkar ve tatilimize gidebiliriz. en büyük hayalim olan kuzey ışıklarını biricik sevgilimle birlikte izlerken kendimizi ölümsüzleştirip örnek ilişkimizi tüm dünyaya gösteririz.
  • ''sözlüğün 90'lı yılların başındaki halini gördüm'' cümlesinden sonrasını okumadım. nasıl gördün bacım olmayan sözlüğü?
  • valla bıktık bu yazardan bu ne ya
  • " bu sevgilime biraz pahalıya mal oldu sanırım ama yapacak bir şey yok. vizem çıksın da gerisi gerçekten teferruat"

    (bkz: yancılığın kitabını yazmak)
    (bkz: utanma arlanmanın olmaması)
  • şu başlığı açan kızlar için sevgiliyle pikniğe gidebilmeyi değme seyahatlere tercih eden kızları üzdünüz beyler.
  • işin aslı; evde kalmış bir ablamızın, hayal dünyasını yazıya dökmesidir.

    (bkz: viral reklam)
    (bkz: viral pazarlama)
  • neyse arkadaşlar konu uzamasın ?
  • aga finallerin başlamadan bir iki başlık daha yaz la...

    severek takip ediyom ben seni...
    inşallah bak terbiye, cinsellik, tatil filan başladın; bu bebeğe, okul seçimine kadar filan gitsin. ama hiç erkek arkadaş ile tatile gitmeye karar verme sürecinden, ikileminden bahsetmemişsin. eksik! olmamış! puan kırıcı!

    ama merak ediyom lan bu kıçından uyudrduğun karakter miniminicik fareye nasıl evlenme teklif edecek diye...

    len bi de hülyalpten neyiniz eksik? bi blog aç bunlar için, yabancı sitelerden de bir iki çift fotoğrafı uydurdun mu değme gitsin.

    başarılar diliyom la!
    bak ciddiyim.
hesabın var mı? giriş yap