• erkek çocuğunu taciz edenlerin gizli gay olduğunu düşünüyorum. toplum baskısından ve bastırılmış cinselliklerinden dolayı bu eylemi yapıyorlar. bu kişiler bastırdıkları cinselliği içselleştirdikçe hastalık halini alır bu durum.

    edit: homofobik değilim. aksine bu durum ülkemizde bastırıldıkça sapıklıkların artacağı kanaatindeyim.
  • bu sapkınlıkta ben herhangi bir ayrım olduğunu düşünmüyorum. sapığın da bir ayrımı yok. bu sapıklar "ulaşabildikleri" insanı taciz ediyor. insana ulaşamazsa kedi köpek...
  • 10 yaşına kadar erkek çocuğu da kızdan sayılır şeklinde bir anlayış olduğunu duymuştum. sebep de henüz cinsel kimlik ve erkeksi görünüşün gelişmemiş olmasıymış.

    ayrıca osmanlı döneminde tüysüz oğlanlar denilen genç erkeklerin eşcinsel ilişki için çokça tercih edildiği kayıtlıdır. yine afganistan'da ve hatta türkiye'nin bazı bölgelerinde görülen köçeklik kültürü de bu bağlamda düşünülmelidir.
  • edit: başlık sahibi arkadaş lnxinintegrali kaçmış ama bak burada ne var

    düşünebilen bir insan nasıl böyle bir başlık açar ben de bunu anlamıyorum.

    “hadi sikin beynine hükmetti kız çocuğunu taciz ettin.” pardon? erkek çocuğunu taciz etmek ne kadar anormalse kız çocuğunu etmek de aynı derecede anormaldir. resmen cümlelerinizle birini diğerine kıyasla daha normalmiş gibi gösteriyorsunuz.

    tacizcinin cinsel yönelimi böyledir belki? bunu hiç düşündünüz mü? biz burada bunu mu tartışıyor olmalıyız yoksa kişinin neden çocuklara karşı böyle iğrenç bir girişimde bulunduğunu mu? kız erkek farketmez çocuk çocuktur ve çocuk tacizinde cinsiyete bakmamayı öğrenmeniz gerek, çünkü problemimiz bu değil.

    kafanızı asıl kurcalayan tacizden çok “erkek erkeğe nasıl ilgi duyuyor lan?” düşüncesi biliyorum ama lütfen bu yoz düşüncelerinizi de alıp bu konularda fikir beyan etmemeye çalışın, olur mu?

    çocuk istismarına yönelik bir şeyler yapmak istiyorsanız bu sorulardan önce “ne yaparız da bu olayları azaltabiliriz? çocuk istismarının, taciz ve tecavüzlerin bu denli artış göstermesinin sebepleri nelerdir?” soruları üzerine kafa yorun. inanın şu an olduğundan daha çok faydanız dokunur.
  • çocuk taciz etmektir.

    bakın yeniden söylüyorum, çocuk taciz etmektir.

    kız ve erkek çocukların bedenleri cinsel organları dışında, istisnaları saymazsak, aynıdır. seslerinden tut vücutlarına dek. ve onlar ne erkektir ne de kadın. çocuktur. cinsiyeti ne olursa olsun şefkatten başka bir gözle bakmak dünyanın en âdîce sapıklığıdır. ne çocuğun ne de taciz edenin cinsiyeti burada geçerliliğini yitirir.

    ve “hadi kız çocuğu anladık da erkek ne oluyor?” demenin bu sapıklıktan çok da farkı yoktur. o anlayan beyninizi eşekler siksin. tartıştığınız şeye bak!
  • sana güvenen, arkadaşça yaklaştığın bir çocuğa hallenmek, taciz etmek nedir lan kansız piç? bir tanesini, sadece bir tanesini elime geçirirsem o yaşattıkları travmaları, insanlara güvenememenin bedelini, hepsini ağır ödeteceğim orospu çocuğudur bunu yapan. en az bir kemiğini kırmazsam hatırları kalır. hayatını siktiğimin şerefsizleri.
  • heykele hallenilen bir dünyada anlamsız olan tırıvırı. kopek, kedi, kız çocuğu, erkek çocuğu, 50 yaşında, 80 yaşında meselesi değil bu. benim kendi açımdan bir kişinin tecavüzcu olmasinin tek koşulu var, hiçbir gücün ve kandirmacanin olmadigi, kişinin rızası ile girdiği cinsel ilişki harici tecavuzdur ve bana göre cinsel organı kullanılmaz hale getirilmelidir.

    13 yaşındaki, 16 yaşındaki, 9 yaşındaki hiçbir birey tam manası ile cinsel ilişkiyi kabul etmez. mutlaka bir zorlama vardır. bu zorlama nüfuz ile olur, merak ettiği için olur, güvendiği için olur ya da sirf arkadaşına hava atmak için olur. sonuç olarak te-ca-vuz-dur. kızı erkeği olmaz. hiçbir şekilde mesrulastirilamaz.
  • bu eylemde bulunan şahıslar “gizli” gay olmaktan ziyade “bariz” orospu çocuğudur.
  • ibneler aklamaya çalışmayın siz de sapıksınız onlar da
hesabın var mı? giriş yap