• aynı fotoğraf için erkek ve kadının cinsiyetlerini/yaşlarını değiştirip bakın.

    kız çocuk ve erkek yetişkin bir adam için böyle bir fotoğraf sizi rahatsız eder miydi?

    şimdi yorum yapmanıza izin veriyorum, göreyim sizi...
  • çocuk istismarı değil ama gelişim psikolojisi açısından tavsiye edilmeyen çok yanlış bir davranış. kaç yaşında olursa olsun çocuk dudaktan öpülmez.
  • bir erkek öyle kız çocuğunu öpse şu anda bu başlığın sayfa sayısı 8 girilen entry +350 civarındaydı. akşamına adamı ters kelepçe içeri alırlardı.

    bal gibi çocuk istismarıdır. o çocuk önüne gelenin dudaklarına yapışmayı hak görüp başlarsa ne olacak? embesil misiniz? moron mu? nasıl bir yer haline geldi burası anlamak güç.

    bazı çocuk istismarcıları olayın ciddiyetini bilmiyor çünkü beyinsiz birer embesiller. bak moron birkaç sene önce komşunun çocuğu anaokulunda bir kızın dudaklarına yapışıp öpmüş. kız eve gelip babasına söylüyor beni sıkıştırdı buramdan öptü diye. kız çocuğunun ailesi yeşil sermayeden. kızın babası okulu basıp çocuğu tokatlıyor iki aile karakolluk oluyor. olayın çıkış noktası erkek çocuğun annesinin sürekli çocuğu dudaktan öpmesi.

    çocukların bedenlerine dokunmayın. bu olayı kadınlardan çok pedofili çıkmıyor olay istismar olamaz diye savunmak tam süzme bir moron işi.
  • (#126716593)

    yukarıdaki yazarin ilettiği mantıklı önerme sonrası farklı bir bakış açısı ile düşünülmesi gereken olaydır.
  • çocukları dudaktan öpmek son derece creepy bir davranış olsa da yetişkin kadın için genelde istismar değil izlediği yabancı filmlere özenme belirtisidir (kadınlarda pedofili oranı erkeklerden çok daha düşük, buna ağlanacak bişey yok beyler).

    fakat mükemmel karın bölgesindeki yamulmuş havuz için hanımefendiye bir dikkat eksikliği teşhisi konulabilir.
  • şu çocuğun yerinde olmak için kırk takla atacak adamların kestiği ahkama güvenilir mi?
    hatun güzel değil ama popo pozu vermeyi biliyor diyeyim .
    ...
    edit: ne dediğimi anlamayan beyinsiz çaylaklardan bir sürü hakaret mesajı geldi.
    ben abazan değilim, lafı onlara giydiriyorum. anlarsan çaylakcım.

    edit2: yüzünü kamufle etmek için çocuğu kullanıyor. (bu da ayrı istismar) zaten resimlerde poposunu öne çıkartma sebebi paçoz suratına dikkat edilmesin çabası. ayrıca fotoşop da var yüzünde.
  • kadının ne amaçla yaptığının, pedofili olup olmadığının ne önemi var? çocuğun bu durumdan nasıl etkileneceği önemlidir. kesinlikle istismardır. gereğinin acilen yapılması gerekmektedir ama yapılmayacaktır.
  • abla da erik gibiymiş kütür kütür dedirten başlık.
    ayrıca istismardır tabii.

    not : ablanın adını ve instasını bilen yeşillendirsin.
    "bekarız be altan"
  • konudan bağımsız abla 9/10
    instagram geldilink

    görsel
    ne alaka hahaha
  • midemi bulandıran tiptir ve evet çocuk istismarıdır! çocuklar bu şekilde dudaktan öpülmez, yarın öbür gün yabancı biri aynı şeyi yaptığında bunu normalleştirmiş olan çocuk tepki veremez, daha ağır istismarların kurbanı olabilir. bre allahın varoşu, anladık götünü göstermek için mizansen arıyorsun da küçücük çocuğu ne demeye alet ediyorsun. çek götünü alın size götüm diye koy bak önüne sanki millet anlamıyor! bu ülkeyi varoş kültür bitirdi arkadaş! domalıp çocuğu dudaktan öpmek ne ya, bu ülkeye çocuk ya-pıl-maz!
hesabın var mı? giriş yap