• üst edit: karşısında böylesi saldırgan bir güruh durduğuna göre bu aşkın, "en" ile başlayan sıfatlarla taçlandırılması kadar daha doğal ne olabilir ki, sorarım size ?

    şöyle bir şey var ki, ulaşılmaz olan ve ulaşılmaması için de her bir şeylerin yapılıp edildiği her şey gibi aşklar da hep en yüce olmuştur. devlerin aşkı misali..

    bir kadın ile erkek arasındaki aşk toplum yapıcılar ve kural koyucular tarafından zaten önerilen ideal aşk olarak tanımlanmıştır. kolaylıkla yaşanır, yaşatılır.

    erkek erkeğe aşk ile kadın erkek arasındaki aşk bu açıdan elbette farklıdır ve en imkansız olanı en tutkulu ve güçlü olandır, doğal olarak.

    sonuç olarak burada hangi aşk en imkansızdır ? karşıt cinsler arasında olamayacağına göre hemcinsler arasında olandır elbette ve "en" ile tarif edilmesi işte bu nedenle gayet doğaldır.
    ....................................................

    yaşanmış ve hatta yaşanacak aşkların en saf, en masum, en derin, en kırılgan, en ürkek, en dokunaklı, en tutkulu olanlarındandır.

    aşkı öyle bir yaşayıştır ki bu, her an kaybetme korkusunun kenarında sizi bazen savunmasız ve çoğu zaman çaresiz kılar.

    öte yandan aşkın benzersiz ve doyumsuz bir haline de tekabül eder ki, sınırlara hapsedilmemişliği ve özgürlüğü iliklerine işletir, insanın.

    aşkın tanımını yapıp aşkı baskılayan ve iki türe indirgeyen duygusuzluğu yırtıp atar ve rengarenk bir dünyanın kapılarını ardına kadar açar.
  • almasak ayıp olur mu?
    rengarenk bir dünyadan kasıt buysa, dümdüz renksiz bir dünya tercih sebebi olabilir.

    edit: mesaj atıp "sana ne ulan, al mı dedik" vs diyen, küfür - beddua eden fesleğen beyinli rengarenk dızolar, başlık sahibi fikrini açıklamış ve herkes de kendi fikrini açıklıyor. siz erkek erkeğe aşk yaşayıp dünyanızı bu şekilde renklendirmeye niyetli olabilirsiniz ve bundan zevk de alabilirsiniz ama bu herkesin bu ilişkiden / eylemden zevk alması ve onaylaması gerektiği anlamına gelmez. özgürlük diye bağırıyorsunuz ama en küçük karşıt görüşe tahammülünüz yok, en medeni üsluba dahi küfürle karşılık veriyorsunuz. baskılara hayır diyorsunuz ama karşıt görüştekileri sindirmeye çalışıyorsunuz. bu tavırlarınızla itici oluyor ve nefret topluyorsunuz. kimse size cebir uygulamıyor. toplum içinde yaşıyorsanız karşıt görüşlere açık olacaksınız.
  • gerçekler çıkar serdar çıkar yabancın değilim
    bir malın fantazi dünyası
  • herhangi iki cinsel kimlik arasındaki aşktan farkı olmayan aşktır. aşkın her türlüsü güzeldir, insanın hayatına renk katar.
  • biriyle çok güçlü bir şekilde yaşadığım durum. ama kısıtlamalar kavuşmamızı güçleştiriyor. güzel şeyler biraz zaman aldığı için bekliyoruz.

    edit: küfürlerinizi ve hakaretlerinizi kendinize saklayın sayın homofobikler, zira gram umurumda değil. aşktan güçlü değilsiniz :)

    daha sonrası edit: ayrıldım sözlük. ama yaşadıklarımız yaşadığımız zaman güzeldi, şimdi başkasıyla çok daha güzeli oldu.
  • saygı duyduğum desteklediğim aşktır, erkek erkeğe yaşayın aşkınızı kadın neymiş yahu.

    (bkz: rakip eksiltme)
  • saygi duydugum fakat desteklemedigim asktir.

    zira sonunun olmadigini dusunuyorum.
  • dengini bulmak bu olsa gerek
hesabın var mı? giriş yap