• can adında bir elemanın videolar çektiği kanal,ergenlere tavsiye veren kanal.
  • can isimli kekonun, kendine yakışır şekilde tavsiyeler verdiği youtube kanalı.
  • sözlükteki erkeklerin kıskandığı tatlı çocuğun olduğu youtube kanalı. şimdi kemal jaki de yer almaktadır. türkiye'de görmek isteyeceğimiz, kızlar nasıl erkeklerden hoşlanır sorusunun cevabı olan erkekler. yapıcı olmayan kötü eleştirileri dinlemeyip yollarına devam etmeliler.
  • bence gayet de güzel bir kanal. ilk yayına başladığı zamanlarda biraz daha temel konular hakkında bilgiler veriliyordu (kızlarla tanışma, özgüven, giyim vs.). artık çok daha derin ve duyguların ön planda olduğu konular tartışılıyor. oldukça komik videoları var.

    yalnız dikkatimi çeken bir şey oldu o da can'ın artık videolarda olmaması. kanaldan ayrıldığı belli ancak geçmişte can'ın da içinde olduğu videolar dahi kanaldan silinmiş. bu bana enteresan geldi. sanırım aralarında pek iyi bir ayrılık olmadı.
  • soy boy'un tekinin erkekler hakkında atıp tutarak gençleri zehirlediği aşırı tehlikeli bir youtube kanalı.

    akıl fikir var, yorumlar bölümünde liseli kızların cogunlukta olduğu videodan tavsiye mi alınır amk.

    hele bi de yorumlar bölümünde kızlara videodan duyduklarını uygulamaya çalışanlar var ki evlerden ırak.

    " ayşe şu ben duygularımı hiç saklamam sürekli ağlarım, dertlerinden bahsederim . hadi kanka olalım da ağzıma sic :)."
  • gayet başarılı kanal baya bilgi var. izleyin izletin.
  • erkekleri yalan yanlış bilgilerle zehirleyen politik doğrucu kanal. yüzlerce yıldır erkeklere söylenen " sadece kendin ol, seni de birgün seven çıkacak" gibi yalanları tekrar tekrar söylemekten çekinmiyor adamlar. en son yayınladıkları videoda gyme giden erkeğe barzo yakıştırması yaparak feminizmin güdümündeki oğlan çocukları olduklarını açıkça gösterdiler. red pill'i doğru düzgün anlamadan eleştirmeye kalkarak kendilerini komik duruma düşürdükten sonra ağır sağlam kanalındaki elemanla video yapıp toparlamaya çalıştılar. insanlara kadınmerkezci fikirlerden başka bir şey sundukları yok. like kaygısı güdülen bir platformda zaten insanlara hoşlanmadıkları şeyi söyleyemezsin. onun yerine herkese anlatılan masalları anlatırsın.
  • bi ara gerçekten güzel videoları vardı.
  • (bkz: kadın kanalı)'na girilen entry'lerle karşılaştıracak olursam bir kıskançlık olduğu bariz.kemal'in espri yeteneği eleştirilmiş ama söylenen yargıyla ilgili kaliteli espriyi kısa sürede yapabiliyor ve hazırcevap birisi bence.nihat da sempatikliği ve mimikleriyle dikkati çekiyor,jaki de bilgisiyle.ilginizi çekmiyor olabilir ama bu,insanlara hakaret etmeniz gerektiğini de göstermiyor.hitap ettikleri yaş aralığı belli zaten,o yüzden sessizce kanaldan ayrılabilirsiniz.(bkz: rayka kumru) ile yapılan cinsellik hakkında bilgilendirme videolarını izleyebilirsiniz bu arada.herkesin bu konuda illa ki öğrenecek bir şeyi vardır çünkü.
hesabın var mı? giriş yap