• kadına göre olabilir, erkeğe göre olamaz..

    erkek " arkadaş" gördüğünü söylese de eli yüzü düzgün olan ablamız biraz iş atsa hemen yapışır..

    kız " arkadaş" gördüğünü söylediğinde eli yüzü düzgün abimiz iş atarsa hemen kız tokatı yapıştır..

    kız tarafı arkadaş olarak görüyorsa görür bitmiştir.. ancak hiçbir erkek hiçbir kıza arkadaş gözüyle bakmaz..

    test etmek isteyen kız varsa " kanka" dediği abimize biraz yanaşsın bakalım, kabarıyo mu kabarmıyo mu?

    sonuç olarak libido o cinste başka, bu cinste başka işliyo..
  • erkek ve kadın arkadaş olabilir, olabilmelidir.

    ama olmuyor maalesef. geçmişten gelen arkadaşlıkları saymıyorum. cinsi ne olursa olsun kadın veya erkek; arkadaşınızla yaşanmışlığınız varsa, birbirinizin çocukluğunu/ gençliğini gördüyseniz, birbirinizin sevinçlerine ve acılarına ortak olabildiyseniz ve onun yanındayken saçmalayabiliyorsanız o sizin arkadaşınızdır. fakat yirmili yaşlardan sonra durum biraz daha değişiyor. o vakitten sonra karşı cinsten hayatınıza aldığınız insanlarla arkadaş olabilmek zorlaşıyor. taraflardan biri karşısındaki insana duygusal bir şeyler hissetmeye başladığı anda o arkadaşlık bozuluyor. meyilli olan taraf genellikle erkek tarafı oluyor ki bu da freud dedemizin şu önermesini doğrular nitelikte:"hiçbir erkek birlikte olmak istemeyeceği bir kızla yakın arkadaş olmak istemez." freud dedenizi seversiniz sevmessiniz, o'na hak verirsiniz veya adını sapığa çıkarırsınız, bunu bilemem. lakin şunu biliyorum ki, erkekle kadın arkadaş olamıyor. denedim, sonuç hüsran.
  • ben de bu önermeye karşı çıkıp ''olabilir aslında yeaa'' diyenlerdendim en yakın arkadaşım sandığım kişi aşkını itiraf edene kadar. şimdi diyorum ki erkek ve kadın arkadaş olamaz
  • yanlış bir önerme.
  • evet olabilir, ancak kadının bir hayli yüzüne bakılmaz biri olması şartıyla. bu şartlarda da erkek, arkadaşlığı sürdürmek konusunda pek istekli olmayacaktır. teorik olarak mümkün pratik olarak mümkün olmayan önerme.
  • oscar wilde' ın zamanında söylemiş olduğu sözdür :

    "between men and women there is no friendship possible. there is passion, enmity, worship, love, but no friendship. "
hesabın var mı? giriş yap