• götümüze bakıyor musunuz lan? doğru söyleyin.

    edit: bakıyorlarmış valla :(
    edit2: espri yapıyoruz niye bu kadar alıngansınız ki?
    edit3: yalnızca göte de bakmıyorlarmış :(
  • aileniz gay oldugunuzu biliyorsa özellikle babanız tavrı nedir bunu gerçekten merak ediyirum. bir baba nasıl tepki verir bu duruma yada vermiştir
  • umarım başlığı açan arkadaşın amacı komple cinsiyet olarak erkek olanların gaylere sorularıdır. aksi halde fena şekilde cahilliğini belli etmiş olacaktır.

    benim bir sorum yok, gaymiş heteroymuş biseksmiş, kimsenin cinsel hayatı beni ilgilendirmez. kimsenin tercihini yargılamakta bana düşmez, nasıl mutluysanız öyle yaşayın gençler. mutlu olun, mutlu edin hepsi bu. insan olun yeterli.
  • piyasadaki bütün güzel kızlar neden hep sizlerin çevresinde.
    aynı soruyu kızlarda yanıtlayabilir
  • erkeklerden, gay yazarlara sorular diye bir başlığı bile eleştiren var amk, bu kadar hayatla kavgalı, bu kadar mı özgüvensizsiniz lan? bu özgüvensizlikle cinsel devriminizi nasıl tamamlayacaksınız merak ediyorum...
  • düşüncenize ve tercihinize saygım var fazlası ile fakat sizlerin herkesten beklediği saygının tam olarak ne olduğunu anlamadım.

    örneğin toplu taşımada veya toplumun herhangi bir bölümünde yüksek sesle konuşmak, insanları söz ile veya hareketle rahatsızlık vermek meselesi var. ben normal veya eşcinsel diye yine ayırmak istemiyorum ama gay arkadaşlarımızı bu hususta bir uyarı geldiği zaman fazla bir tepki verip, “bize saygı duymuyorsunuz” gibi söylemler duydum birçok defa. ama yüksek sesle konuşmak, insanları rahatsız edecek boyutta rahat tavır sergilemek genel bir yanlıştır. bu hususta uyarılan kişi kim olursa olsun (heteroseksüel, biseksüel, yaşlı, genç, müslüman, gayrı müslüman) yaptığının hata olduğunun farkında olması gerekir. ama sizin yaşayış biçiminize saygım olmasına rağmen bunu yanlış taraflara çekmenizi anlayamıyorum.

    eşcinsellik bir tercih, bu tercihin sizi toplumdan dışlamasına neden olması saçma, evet. fakat size de toplum içinde başkalarına rahatsızlık verecek özgürlük hakları tanımaz.
  • 50 yaşında napmayı planlıyorsunuz, bir kadınla zorla evlenecek misiniz, bekar mı kalacaksınız?
  • eşcinselliği hala tercih zanneden malların "benim sizle bir problemim yok ama hede hode" diyerek akıllarınca prim kasmaya çalışıp daha beter sıvadıkları sorulardır aynı zamanda.
  • yıl olmuş 2018, eşcinselliği tercih olarak tanımlayanlar var.
    bir tercih değil, cinsel bir eğilim, biyolojik bir olgudur.
  • vurma ve vurdurma durumunu neye gore belirliyorunuz ? bi sen mbi ben mi yapiyorsunuz yoksa damda gezer miyav miyav der sorusunu soruyor musunuz her seferinde?
hesabın var mı? giriş yap