• çok yazık olan durumdur.

    sen git senınle aynı yaslarda olan karın da senınle beraber ıhtıyarladı diye onu artık koynunda isteme, elin 17 yasında saf bebelerıne bakmaya basla.

    hele bir de o kızlar yüz verirse ki paran varsa kesin verir, o zaman değme keyfıne.

    üstüne üstlük bunu baska ortamlarda övünç kaynağı haline getir.

    ezilmişliğin bu kadarı.

    dipnot: kocasını elinde tutmak içi çabalamayan, kendine bakmayan kadınlara da hak müstehaktır ama. (nazireee kızım sözüm sana, üsnün gitti deniz'e vardııı hüooop) gene de insaflı olmak, teneşir paklayacak yasa gelmısken sübyancılığa baslamamak lazım. sanki okudun bu yazıyı da bundan sonra yapmican. hıh.
  • bir meme merakı değildir.
    zaten meme güzelse popo da default güzel oluyor genelde.
  • akla hep kadın poposu gelmiş ama erkek poposuna da hayran olan hatta meraklı olan erkekler, erkeklerimiz mevcut. onları unutmayalım. onlar da bizim canımız. bu düz düşünüşler de bu noktada son bulsun.

    plus, güzel erkek poposuna da çok varız.
  • geniş kalça rahat doğurganlık, dolgun ve yağlı kalça* da bebeğin beyin gelişimine önemli katkı sağladığı için evrimsel bir sebebi vardır.
    çok kasmaya gerek yok yani. göt iyiyse iyidir.
  • bunu merak kelimesi ile açıklamak erkeklere hakarettir.

    ulan bi' göt için cinayet işleyecek insanlar var, keh keh. bunu eleştirmek için yahut küçük düşürmek için değil mevzunun hakikatinin merak ile açıklanmasının yetersiz olduğuna inancımdan dolayı söylüyorum.

    bir kadının götü güzelse her türlü rağbet görür. rabbim* öyle makul görmüş yapacak bir şey yok.

    götü güzel olup da evde kalan kız sayısı parası çok olup da sap olan erkek sayısından çok çok azdır. kaynak: çorumlu bilim adamları.
  • ben de az meraklısı değilim o işin. iyi ki durumumuz var da merakımızı giderebiliyoruz.

    efendim bilindiği gibi insan, diğer canlılardan farklı olarak seks yapar; yani sadece üremek çiftleşmez. bu nedenle yine diğer canlılardan farklı olarak vajinadan farklı bölgelere yönelir. bunların başında da popo ve memitolar gelir. yani erkek, içgüdüsel olarak yönlendiği vajinadan duyduğu heyecandan çok daha fazlasını popodan duyar. bu normaldir.
  • nasıl olmasın dediğimdir. crossfit yapıyorsunuz götlerinizi sıkılaştırıp dar kotları,taytları giyip kabak gibi geziyorsunuz ondan sonrada erkeklerin popo merakı diyorsunuz yapmayın ablalar.
  • oraya bakma buraya bakma neresine bakacağız amk. biz erkekler olarak nereye merakımız olsun eyyy kızlar
  • iç güdü moruk bu kadar basit. yoksa etik olarak vücutta bişey ifade etmeyen kaba et, minder gibi işte :)
hesabın var mı? giriş yap