• akşama da arabanı zükersin tribine sebep olacak bir beyandır
  • araba erkekler için namahremdir, mabeddir ve özeldir aga. o yüzden akıllı davranılması lazım diye düşünüyorum. bi hikaye anlatacam:
    bi arkadaşımın arabasındaydık 3 kişi. onun bi kız arkadaşı da arabadaydı ve kızı indirecektik. kız inerken kapıyı bi kapattı ki kulak zarlarımız yırtıl. arkadaş kıza dal. araya gir fln filan. yani arabaları sevin, koruyun.
  • eşi ve arabası olmayanların bilemeyeceği şeydir. eşini daha çok seviyorsa aşık, arabasını daha çok seviyorsa objefili, omniseksüel falandır.
  • bir adam polisi aramış ve:
    “karım alışverişe gitti. dönmedi. 8 saat oldu. ne olur onu bulun!”
    görevli polis sormuş: “karınızı tarif eder misiniz?”
    adam anlamamış; “nasıl yani? ”
    polis : “boyu kaç?”
    adam : “ne bileyim, bazen yüksek topuk giyer beni geçer, evde yalın ayak benden kısa.”
    polis: “göz rengi?”
    adam: “bilemem, bazen yeşil bazen mavi lens takar, aslında galiba ela…”
    polis : “saçı ne renk?”
    adam : “en zor soru. her hafta başka bir renk desem?”
    polis : “üzerine ne giymiştir?”
    adam : “hiç dikkat etmedim valla…”
    polis : “peki arabayla mı gitmişti alışverişe?”
    adam : “evet! siyah audi r8, süperşarj 3.5 litre v6 silindirli motor, 290 beygir. içi geyik derisi renginde, led farları var, sağ kapıda görünür görünmez hafif bir çizik var.”
    polis cevaplamış : “tamam efendim, arabanızı bulacağız!”
  • atalarımız bile önce at sonra avrat demiş. daha sonra da tabiki de braveheart geliyor. (bkz: swh)
  • arabaya binmeyi beceremeyip, arabası ona binenler için geçerli olan durum. altı üstü ulaşım ve biraz da keyif için kullandığımız bir makinaya bu kadar değer vermek anlamsız geliyor. cebindeki son 20lirayı iç-dış yıkamaya verip kredi kartıyla aldığı 20 liralık benzinle gezenleri gördü bu gözler...

    sıfır araç alıp 3 ay yıkatmamış (yağmur yağınca yıkanıyor) kişi bildirdi...
  • evini kocasından daha çok seven kadınlara müstahaktır.
  • var bundan bende bi tane. en sonunda sıçıcam arabasına da ağzına da o olacak. arabanın km si artmasın diye kapıda yatırıyoruz, hava durumuna göre park yerini falan değiştiriyoruz. ama kati'yen kullanmıyoruz. km si artar çünkü. ulan pezevenk niye aldık o zaman.
  • doğrudur, aşkımdır o benim. ismi bile var; linda... her zaman camımdan görebileceğim yere koyar ona öpücükler atarım. direksiyonunu severim, kendisiyle konuşurum, arabaya her binişimde onu selamlar hatırını sorarım, inişimde vedalaşırım.
  • gerizekalılıktan başka birşey değildir. eşyaya bağlanan kişilere gerçekten hayret ediyorum. arabasına isim takan rahatsızlar falan var. arabasını eşinden daha çok seven insan net maldır. tertemiz, cillop gibi bir maldır.
hesabın var mı? giriş yap