erkeklerin artık sevgili bile olmak istememesi
-
kadınların instagram hesaplarına bir süre tanık olduktan sonra başıma gelen hadise.
-
tinder'dan sevgili arıyorsan başka ne bekliyorsun ki
-
cinsel devrim ve sonuçları, insanlık için bir felaket oldu.
-
veren çok olunca sevgili/evlilik gerek duymuyorlar bence .d
-
artık sevilmeyi hak eden kızların sayısının epey azalmasından kaynaklıdır
-
bıktık çünkü. kendi adıma konuşayım net olamayan, bi gün başka öbür gün başka davranan kadınlardan bıktım. sürekli taktik peşinde koşan kadınlardan bıktım. kendini prenses sanan kadınlardan bıktım. gerçi şu prenses meselesinde hata bizde. bazı erkekler kızların bi tarafını öyle bir kaldırıyor ki o kız da kendini prenses sanıyor tabi. bunları yaşadıkça tabiki tek gecelik ilişkiler veya yalnızlık kıymete biniyor. net olun canımı yiyin ya.
-
offf arkadaşlar her gün evlilikle,ilişkilerle ilgili başlık açılıyor. ben de bu başlıklara bazen yazıyorum. çok yalnızız ama siz bu yalnızlığı çok fazla kafaya takıyorsunuz. ben ise buna çoktan alıştım artık şikayetçi değilim. eş değil önce birey olmaya öncelik verin!.. eğer özgür bir birey değilsen başkasıyla bir ilişkiyi zaten yürütemezsin. bu ülkede hatta dünyanın her yerinde özgür olmak maalesef çalışmakla ilgili... sadece çalışıp para kazanmayı kastetmiyorum. okuyup kendini geliştirmek,bir kadını seks objesi olarak değil de bir arkadaş,bir dost olarak görebilmek, ilişkiniz olsun diye yırtınmamanız, farklı ve çoklu düşünebilmek de sizi özgür bir birey yapar. zaten insanlar artık sevmiyor. çoğu, vasıflara hayran kalıyor. vasıflı olmak da tamamen bize bağlı... üstelik bunu da kadınlar veya erkekler bizi sevsin diye değil sırf siz güzel bir hayat yaşamayı seçtiğiniz için yapın!.. siz kendinize saygı duymazsanız zaten kimse size saygı duymayacak. mutlu olmayı çok fazla önemsemeyin!.. biliyorsunuz zaten amerika'yı yeniden keşfetmiyorum. mutluluk da hayat gibi geçici!.. son olarak kimseye haddinden fazla bağlanmayın hatta hiç bağlanmayın!.. çünkü... https://twitter.com/…tatus/1637136523727388675?s=20
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap