• erkeklerin kadınları pek anlamamasıyla ya da anlamaya çalışmamasıyla ortaya çıkan durumlar...

    -üşüyorum- demenin belki -bana sarıl- anlamına gelmesi türünde...

    gece dışarıya çıkıldığında seni çok seviyorum türünde bi mesajın cep telefonuna gelmesinin aslında -bensiz bi bok yeme sakın- anlamına gelmesi gibi...

    gece yatıldığında uzun süren bi sessizlik sonrası -uyudun mu?- sorusunun aslında sevişmeye küçük bi davet olması

    -nerdesin?- sorusunun -kimlesin?- demek olduğu gibi...

    kısık ve çatlak hatta buğulu bi sesle -seni özledim-in -seninle sevişmeyi özledim- anlamını içermesi türünde...

    -çok güzel bakıyosun- demekle -sadece bana bak- demek istenilmesi gibi...

    bu entry de tamamen erkeklerin kadınlar hakkındaki yanilgılarını içeriyor işte...

    (bkz: paradoks)
  • genetik bir seydir yanilmamiz icab eder. yanilmasak erkek olmayiz.
  • eski sevgilisine vermiş, bana da %100 verir saçmalığı.
  • - verir.

    vermez karde$im. niye versin? versin de gotunu mu kaldirsin? ben kadin olsam kocama bile vermezdim topraga gotururdum $erefsizim. bu noktaya getirdi $u alem beni... tiksindirdi kendinden.
  • hep aynı tip kadınlarla birlikte olduktan sonra, artık kadınları tanıdıklarını düşünüp; kadınlar hakkında ahkam kesip, genelleme yapmaları en büyük yanılgılarıdır sanırım.
  • kadınlar osurmaz, geğirmez, kaka yapmaz, burnundaki sümüğü dışarı atmaz düşüncesi
  • erkek ve kadın iki farklı canlı olarak düşünüldüğünde, hemen hemen tüm erkeklerin içine düşeceği çukurlardır bu yanılgılar, önemli olan bu yanılgılar sonucunda kolu bacağı kırmamaktır.

    zaman geçtikçe yanılgı sanılan olgular değişimin en güzelini yaparak sizi günden güne şaşırtırlar.
  • "kadınlar anlaşılmaz" , "yok abi kadın milleti işte, anlayamassın bunları şerefsizim" gibi cümleler sarfederek kadınların mantıksız, anlaşılmaz, garip yaratıklar olduğunu düşünmeleri..

    zamanın ötesinden gelen edit: birilerinin canı fena yanmış anlayamadıkları kadınlar yüzünden sanırım. ama biz de insanız, hayat da romantik komedi değil.
  • 1-kadin size seni seviyorum diyorsa bu sizi seviyor demek degildir. 2- kadin sizi cok kiskaniyorsa bu sizi aldatmiyor demek degildir.3-kadin sizi aldatiyorsa bu sizi sevmiyor demek degildir.4- kadin ilgi istedigini sozlu belirtmeye basladiysa bu gidicisiniz demektir. 5- kadin surekli evlilikten bahsediyorsa bu sizinle evlenmek istiyor demek degildir. 6- kadin sizinle evlenmek istemiyorsa bile bu sizin ona evlenme teklifi etmenizi istemiyor demek degildir. 7- kadin herhangi bir tartismadan sonra sizinle sevisiyorsa bu sizi affetmis ve hatanizi unutmus demek degildir.8-kadin size mutsuzum ayrilalim diyorsa bu iliskiyi bitirmek istiyor demek degildir. 9-kadin duymak istediklerinizi soyluyorsa bu onun gercekten soylemek istedikleri degildir. 10-kadinin sevismenizden zevk almasi orgazm olmasi demek degildir. (bkz: daha gider bu)
hesabın var mı? giriş yap