• prof. dr. erkut attar'dır. itf'de kadın doğumdadır. çok şirin dururken soldan vurabilir, hiç belli olmaz yani. bir anda abandone olur kalırsınız.
  • istanbul tıp fakültesi'nin bilime ve etiğe sonsuz hayranlık duyan, uluslararası alanda pek çok çalışma yapmış, fakültenin adından övgüyle söz ettiren kadın doğum hocasıdır.
  • ıyidir, hostur, tersi pistir. sozlude gelirse her an her seyi sorabilir, buna grek mitolojisi de dahildir. kursusunun kanimca en bilgi ve degerli akademisyenlerinden olup sozlu sinavi gunu gozune gozukmemekte, kalan zamanlarda ise kendisinden ve bilgilerinden dibine kadar faydalanmakta vardir.
  • kliniginin, ince zevkleri ve hobilerini yansittigi bol oyuncakli bekleme odasinda hasta yakini olarak beklemek de, hastasi olarak muayene odasinda mini muhabbet esliginde muayene olmak da bir zevkti. bir doktor olarak extraordinary doktorlarla tanismak da benim icin ayri bir zevk. insan gibi insan, hekim gibi hekim, hoca gibi hoca.
  • başka bir bölümde okuduğum için maalesef kendisinden ders alma şansım olmadı, çok başka bir vesile ile tanıdım kendisini buraları okuyorsa kimliğimi açık etmemek için ipucu vermeyecem ama gerçekten muhteşem bir insandır. etik anlayışı, bilime olan merakı ve saygısı ile türkiye'de saygı duyduğum sayılı biliminsanından birisidir.
  • her dersini iple çektiğimiz değerli hocamızdır. ayrıca şişli terakki mezunudur.
  • kendisini kadın sağlığı ile ilgili bir seminerde dinleme fırsatım olmuştu. dinleyicinin dikkatini çekmeyi başaran, kendini dinleten, tatlı tatlı anlatan ve anlatırken asla baymayan bir profesör. engin bilgisi ve mütevazı kişiliğiyle gönüllere taht kurmuştur.
  • bilimi, doktorlugu ve yeni nesilleri egitmeyi çok seven bilim insanıdır.
    hayatında tek bir semineri bile düzgün dinlememiş 200 lise öğrencisine kendisini 1 buçuk saat boyunca nasıl dinlettigini görmek inanılmaz bir deneyimdi.
    bilimden gerçekten keyif alan insanların gençlerle bir arada olması gerekiyor diye düşündüren idealist doktor.
  • istanbul tıp fakültesi kadın hastalıkları ve doğum anabilim dalı öğretim üyesi(ydi), profesör doktor. şimdi nerededir, hala çapa'da mı, yoksa ayrıldı mı bilmiyorum. ama mezun olalı bin yıl olmuşken, aklımda kalan nadir hocalarımdandır. enerjisi, hafif amerikan aksanlı konuşması, alanındaki hakimiyeti, ders anlatırken kendinden geçip tüm amfiyi etkisi altına alması derken, öğrencileri üzerinde iz bıraktığı kesindir.
hesabın var mı? giriş yap