• ''dağın yamaçlarına serpiştirilmiş tohumlardan türeme, türlü çiçeklerin alabildiğine nizamsız bittiği, kokusunun cehennemin dibinden bile hissedilebileceğine yakınından geçen her canlıyı vakur güzelliğiyle inandıran, baharda tesadüfleşilecek bir sahipsiz bahçe varsa; o şimdi tam karşısındaydı.''

    romanında ki üslubu ile katsumotonun ölürken ''so perfect so perfect'' psikolojisini bize yaşatabilmiş biri , kalemi ile çok yaşasın.
  • gezi direnişi ile ilgili yazısını beğendiğim yazar. yazar derken gerçek yazar anlamında. sosyal medya kullanıcısı anlamında değil.

    işte o yazı
  • yazılarında karşılaşılan güçlü edebi yönü, analiz yeteneği, cesur yüreği, mütevazi duruşu yeterince dikkat çekmemişse; bu onun değil, medyamızın içinde bulunduğu b*ktan durumun eseridir.
  • whatsapp grubundan bir arkadaşın paylaştığı köşe yazısıyla tanıdığım yazar. gayet keyifli bir yazıydı. birkaç gün köşesinde yeni yazı göremeyince ziyareti bıraktım. sonra öğrendim ki haftada bir gün yazıyormuş. hiç düşmeyen edebî dili, gündeme dair incecik dokunmaları, kimseye benzetemediğim üslubu sayesinde ortaya çıkan su gibi yazılarına abone oldum... bir köşe yazısında bahsettiği şair adlı kitabını da işte bu referansla aldım. zannımca çıtayı çok yükselttiğimden olacak tam olarak aradığımı bulamadım (138. sayfadayım) kötü mü? asla değil, bal gibi de okunur ama dediğim gibi kısacık köşede onlarca şey anlatan adam romanda neler yaratır demişim belli ki. kitap bittiğinde edit girilir, kilim uçlarına overlok çekilir... sonuç olarak köşe yazılarını ve romanını gönül rahatlığıyla tavsiye eder, sayemde tanıyacak ekşi tayfasının da dualarını ve yeşilini beklerim.
hesabın var mı? giriş yap