• hakaret gibi tesbittir. yavşak olanın yavşaklığı en yavşakça savunma biçimi "sen de olsan sen de yaparsın" dır.

    işin doğrusu "bana 100.000 lira verseler anamı satar, kapıda beklerim rahatsız etmesinler" dir.

    kendi adına konuşmalı herkes..
  • ersin, memo, oky, emrah.. bu adamlar önce o yüzbini alır sonra adamın ebesini skim skim skerler..

    paraya ihtiyacı olmayan, para için özünden sözünden vazgeçmeyecek adamlar hakkında yapılan iftira.

    edit: hadi bide darb-ı mesel yazıyım.. adamın biri lüks bir baloda, gözüne kestirdiği bir kadına yaklaşıp sormuş: "tam bir milyon doları nakit olarak takdim etsem, benimle hiltondaki kral dairemde sevişir misiniz?".. kadın sırıtarak, hoşuna giden bu bol sıfırlı teklife "tabi, neden olmasın" diye cevap vermiş.. adam duraksamadan tekrar sormuş : "peki 100 dolar ateşlesem de, şu yan odada bi posta kaysam?" .. kadın celallenip "siz beni orospu mu zannettiniz" deyince, adam : "orospu olmaya orospusun ama fiyatta anlaşamıyoruz" diyerek kadıncağızı oracıkta göt etmiş. (tüm götlere gelsin)
  • 23 nisan'da koltuğun çocuklara verilmesi gibi bir şeye dönüşen sözlüğün "sana hedehödö verseler bikrini izale ettirir misin" başlığı..
  • tuğçe kazaz'ın charlie hebdo saldırısı nedeniyle akp'ye sahip çıkmak ve mizah dergilerini gömmek amacıyla sarfettiğini sandığım düşük iq emareleri gösteren önerme.

    sahibi kimse şimdiden ona hayatta kolaylıklar dilerim.
  • kanımca kolpa bir yorumdur. salih memecana benzediğini nerden kim çıkardı ki?adamın paraya makama mevkiye mi ihtiyacı var neden böyle yapsın??
  • 100 liraya onurunu gururunu satanlar tabii ki herkesi kendileri gibi sanacaktır.

    lan herkes sen değil. bana değil yüzbin milyar versen satmam zira yarın o adamlar gidince ortalık malı olmayı kaldıramaz gururum.
    o zaman sana biz burdan bi 10000 ateşleyelim sen taksim'de çırılçıplak domal!
  • dünyada kaça tekabül ediyor o da önemli ama
  • iddia. bunu yazan kişi hem uykusuz okuru sanırım hem de ersin'i sevmeyen biri anlaşılan. başlığı açanın harbi bir ergen olduğunu düşünüyorum zira çocukluğumun salakça iddialarını burada başlık olarak görmek beni ergenlik öncesine götürdü. aslında yazan arkadaşın niyeti sanırım ersinin burayı okuyacağını düşünüp belkide dergide bir şekilde yer vereceğini düşünmek dahi olabilir.
    son olarak;ersin, bu arkadaş seni zayıf halka seçmiş olm. niye olaki?
    ulan nerelere yazıyoruz. başlığa bak mınaki.
hesabın var mı? giriş yap