• yeni bir yazar. ağır ergen. zaten 20 entrysi var onlarda da insanların nick altını kirletmiş. sözlük ünlüsü olmaya çabalıyor sanırım ilk katkı benden olsun.

    bu arada cinsiyetini çözemedim ama kendisinde 'ufff hrks bana yazıyo yhaaa' sendromu olduğunu düşünüyorum.

    acilen uyuşturucu kullanan insanlardan uzak durmasını tavsiye ederim. gerçi sanırım hafif geç kalınmış bile.

    acil şifalar.
  • (bkz: sikimsonik yazar)

    20 entry ile nasıl yazar olduğunu anlayamadığım ergen mikroorganizma.
  • tüm felaketlerin üzerinde toplandığı yazar. adamın hem interneti yok hem de sabah 8 akşam 7 elektriği.
    çankaya da yaşıyorum diyor ama inandıramıyor beni *
  • (bkz: #79060304)

    ahahaha. (bkz: #79044509) şu entryde babamdan örnek verdiğim tek şey otobüs şoförlerinin durakları birebir bilemeyeceği onun dışında herhangi bir övgü ya da benzer bir şey yok ki neden hayal alemindeyim anlamadım. kaldı ki bunu bilmek için şoför olan bir tanıdığınız olmasına gerek yok, toplu taşıma kullanan herkes az çok tahmin eder diye düşünüyorum.

    tanım: bir gün bir sürücü tarafından tokatlanırsam ilk kendisine kına eşliğinde haber vereceğim yazar.*
  • yazılanları anlamaya çalışmak yerine insanları kategorilere ayırıp etiketlemeyi tercih eden klasik bir çomar. zaten muhtemelen başka türlüsünü yapmayı beceremezdi.

    (bkz: bir insanın cahil olduğunu gösteren şeyler)
  • basit haber kupurlerini kaynak sanip insanlari yanlis bilgilendirmekte beis gormeyen yazarimsi. kendisine yazilani anlama kapasitesinden de mahrumdur. okudugunu anlama konusunda destege ihtiyac duydugu asikar.
  • acil psikiyatra görünüp tedavi görmesi gereken yazar, bakınız psikolog demiyorum direk olarak psikiyatri tedavisi görmesi gerekiyor kendi iyiliği için.

    tanım: ergen, okuduğunu anlamayan yada hiç okumayan ve insanları, konuları, mevzubahis her şeyi kendi kafasına göre yorumlayıp gruplara bölen tek doğru kendisiymiş gibi düşünen, tartıştığı bir konu bile olsa tanımadığı yazarların nick altını kirleten sorunlu bir yazar.

    kendisine şifa diliyorum.
  • baya baya internete yeni giriş yapmış bir ergen. internet kullanmasını bilmeyen, bu sebeple sözlükteki yazarlara hakaretler yağdıran, kendisini mesaj yoluyla uyarınca da teşekkür yerine saldırıyı tercih eden agresif yazar.

    acilen sokak ağzını da bırakması lazım.

    (bkz: engelle)
    (bkz: başlıklarını engelle)
hesabın var mı? giriş yap