• staras ses ve ışık firmasının ortagi ve yöneticilerinden.

    edit: eksik yazmisim biraz. gerci asagida arkadaslar tamamlamislar eksiklikleri ama soylemeden gecemeyecegim. dunya sekeridir be ertugrul agbi.

    - ya ertugrul agbi!
    - efenim?
    - speaker'lar biraz şey mi?!?.. (hihihihihihihi)
    - ........ (gozlerini devire devire bakarak gulmeye baslar)
  • cok ilginc. bir baska ertugrul yalcin da burada : http://www.fotokritik.com/profil.php?id=573
  • yillarca sezen aksu'nun tonmaysterligini yapmis, ulkemizin en buyuk ve onemli tonmaysterlerindendir.
  • staras'ın "yüzü" de diyebiliriz sanırım. binlerce çok önemli projeye babalık yapmış, işinden hala keyif alan, önemsediği projeleri bizzat gelip teftiş eden bir tonmaystrerdir. yaptığınız miksle ilgili yorum pek yapmaz, ama yaparsa dikkatle dinlemekte fayda vardır, zira dipsiz bir tecrübeden söz ediyoruz. sektörün babasıdır.
  • staras'ın kabaca ses kısmında sorumlu, firmanın envanterinde bulunan en küçük ekipmandan en büyüğüne kadar kondüsyon ve takvimine hakim firma yöneticisidir. türk eğlence sektöründe yaşı ilerlemiş olmasına rağmen yeniliklere açık nadide insanlardandır. keyfi yerinde olduğunda ve anlatmak isterse, sezen aksu ve nilüfer hikayeleri ile ortamı şahane şenlendirir. keyfi yerinde değilse zaten bulunduğu ortamdan bir şey söylemeden uzaklaşır. ayrıca telefon açtığında direk konuya girip, kabaca o'na göre konuşma bittiyse hızla telefonu kapatan biridir. uzun lafın kısası, bu ülkede olmayan bir sektörün oluşmasında çok emek,zaman ve para harcamış, kaptanlardan, babalardan biridir. iyi ki vardır.
  • türk müzik sektörünün 'en kudretli' 25 insanından biridir. bugun de dogumgunu. iyi ki dogmus...

    http://sosyal.hurriyet.com.tr/…i-25-insani_40041484
hesabın var mı? giriş yap