• içerisinde deneyimli hocaları bulunduran, kardeşim akordiyon kursu aldığında bozuk akordiyonla çalışmasın diye hocanın kendi akordiyonunu verdiği, izmir karşıyaka'da tatlı bir sanat merkezi. bir çok konuda kurs almak yada vermek istiyen varsa internet adresi şu oluyor: www.erturgutsanatmerkezi.com
  • samimi ve eğlenceli bir yer şimdi yeni mekanına taşındı. sitesi
  • izmir'in karşıyaka'sında güzel bir yerde, güzel hocalarla, güzel dersler veren yer.
  • iki müspet enerji muskası kardeşin işletmekte olduğu, merkezi bir yere konumlanmış sanat merkezi. * *

    web sitesinden tam olarak kadrosunu elde edemiyoruz lakin yaptığımız zoraki sorgulamada otuzun üzerinde eğiticileri olduğunu öğrendik.

    ayrıca merkezin adını "ertunga" diye belleğimize yanlış yazan doktor mühendis arkadaşımızı tebessümle sözlüğün derin dehlizlerine yerleştiriyoruz.

    özetle, bindik bir alamete sözlük, bakalım erturgut sanat merkezi içimizdeki macar rapsodilerini kaydeden türk piyanisti ortaya çıkarabilecek mi? (bkz: liszt macar rapsodileri)*
  • sahibini lise zamanlarından beri az çok tanıdığım, çok genç yaşta karşıyaka'da stüdyo ve sanat merkezi işlerine başlayıp ufak ufak her sene yaptığı işi büyüten kişiye ait mekandır. sonunda da güzel bir başarı hikayesine çevirdi bu çabalarını. hem sosyal medyadaki paylaşımları, hem ortamı, hem insanlara yaklaşımlarıyla çok samimi bir yer oluşturdular.

    çoğu bu tarz yer gibi maddiyatçılık ve "geleni yolalım" kafasından oldukça uzak olduklarına inanıyorum. ki murat erturgut'un yeri geldiğinde özel gitar dersi veren arkadaşlar için oluşturduğu online ve ücretsiz bir kitabı da mevcuttur. işin güzel yanı, bu tarz kitaplar daha çok öğrenmek isteyenlere yönelikken bu kitap "öğretmek" tarafında olanlara da yarar.

    aynı liseye ve aynı üniversiteye (farklı bölümler) gittiğim, sanat-müzik alanında da yine uzaktan da olsa kesiştiğimiz bu arkadaşın başarısı mutlu ediyor insanı.
  • her gün kesinlikle farklı bi aktivitenin bulunduğu, içine bir girenin bir daha çıkamadığı ama herkesin de içine giremediği bir oluşum. 2007 yılında kurulmuş bir yer fakat eminim sadece izmir'in en iyisi değil, ülkemizin en iyi sanat merkezlerinden bir tanesi, çok fazla alanda eğitim veriyorlar ve içine girdiğinizde keyiften dört köşe olup hangi alanda eğitim alacağınızı şaşırıyorsunuz, büyük bir kadroları var. ayrıca sahibi kendini bu iş konusunda kanıtlamış genç yaşına rağmen bir sürü sanat merkezi açmış, bir sürü farklı markanın kuruluşunu yapmış eğlenceli biri, gidip görmenizi öneririm, hatta gidip görmeden önce sosyal medyadan bir takip edin söylediklerimde ne kadar haklı olduğumu anlayacaksınız, burada da sosyal medya hesaplarından bazıları var;
    https://www.instagram.com/erturgutsanat/
    https://tr-tr.facebook.com/erturgutsnt/
  • yaklaşık 1 öğretim yılıdır içinde bulunup flüt eğitmeliğini yaptığım sanat merkezi. ilk olarak kesinlikle tarafsızlar örneğin öğrenci haklıysa öğrenciyi, hoca haklıysa hocayı savunurlar. ikinci olarak aşırı eğlenceliler :) çoğu hoca ve öğrenci 2. ailesi olarak görüyor ki ben de buna dahilim. son olarak sanat merkezinin bir adet meral annesi ve bir adet osman babası var ki onlar ile edeceğiniz 30 dakikalık muhabbet bir ömürlük tecrübeye bedel.
  • kurucusu murat erturgut ve arabadaki arkadaşı engin çelenk geçirdikleri trafik kazası sonucu hayatlarını kaybetti... çok acıdır ki, önce engin, iki gün sonra da murat... allah ailelerine sabır versin. bu yetenekli genç müzisyenler huzurla uyusun...
hesabın var mı? giriş yap