• (bkz: orospu çocuğu)

    https://twitter.com/…status/937382230292353025?s=17

    yüreğiniz kaldırmayabilir. hayvan can çekişiyor, bu pezevenk daha tekmeleme derdinde. kimse de ana kuzusu, komutanının çıkışması bilmem ne demesin. allah belasını versin bu şerefsizin.

    not: o kedi büyük olasılıkla öldü. kendisi yıllarca yatalak kalır inşallah, son nefesini vermek için böyle işkence edilmeyi bekler.
  • umarım aynısını senin çocuğuna yaparlar.
  • lanet olsun senin yedi ceddine.
  • bir adet merhametsiz canavar barındıran video. o zavallıya vuran ellerin kırılsın.
  • rdm'lik götün teki bu. tipinden belli. bildiğin kediye işkence ediyor. kedi can acısıyla elini tırmalıyor. piç herif kediyi karın üstü demire vurunca hayvan kötü bir darbe alıyor. acı çekiyor. en nihayetinde yere fırlatınca olan oluyor.
    nizamiye nöb. çavuşu ve sonradan olaya bakmaya gelen rütbeli personel ise bi skim yapmıyor. piç herif bildiğini okuyor.
    oğlum-evladım dedi diye aile şerefini düşünür, askeri haklı bulur emir yayınlatırsınız değil mi ey hakimler.
    peki buna ne işlem yapacaksınız?

    hep söylüyorum millet anlamıyor. biz tsk'.yı böyle tiplere bırakmadık.
    yazık.

    edit: subay veya astsubay değil bu. eşofmanlarından ve saç tıraşından belli. bizim jöh karargahlarında görevli erbaş ve erlerinde bu tarz kıyafetleri vardı. hafta sonu münasebetiyle çarşıya çıkamayıp nizamiye-kantin gibi yerlerde sürtüp, geyik yapmak veya başka bir bok yemek için gelir böyle tipler. çarşı dönüşü vermiş olduğu bir siparişi falan da olabilir. bazı yazarlar yok subaydır astsubaydır ondan kimse karışmıyordur falan demişler. hayır arkadaşlar. tsk öyle basit bir kurum değil. üstelik orduevi, misafirhane veya askeri gazino-tesis gibi yerlere genelde torpilli ve meslekçi erler gelir.
    bakın biz köpeğe tecavüz eden, birbirini düzen, ona buna sarkıp birliğine laf getiren çok personel gördük. en acımasız uzman erbaş’larla görev yaptık. ama böylesini görmedik. en azından bize denk gelmedi. ayrıca haklı olduğu konularda rütbeli personele bile kafa tutan çok asker-ast personel vardır. haklı olduğu konularda erbaş ve erleri küçümsemeyin. silah çekip vuranı bile vardır. buradaki it büyük bir ihtimalle rdm.lik veya madde bağımlısı. akıl sağlığı yerinde değil.

    en tehlikeli silah "insan"dır. maalesef çok kötü, çok.

    edit 2: maalesef serbest bırakılmıştır.
  • acilen telef edilmesi gereken rdm'nin tekidir.

    sorumlu komutanların gerekeni yapması gereklidir.
  • twitte biri güzel demiş;

    '' orada savunmasız yavru bir kediyi koruyamayan bu sözde insanlar vatan mı koruyacakmış? alayının canı cehenneme ''
  • bu mahlulati izleyip birsey yapmayanlar da en az bu onun bunun cocugu kadar suclular.erzincan orduevi deniyor.o orduevinde bu olay yasandigi sirada sahit olan kim varsa alayi omur boyu bir karincayi incitemeyecek derecede naif olana kadar annelerinin kulaklari cinlatilmali.
    ve artik hayvana mal olarak degil can olarak yasalarda yer verilip derhal hayvan koruma kanunu cikartirmali.bu videodaki anasi dogurmamis tuvaletten kendi imkanlariyla cikmis yaratik gibiler cezaevlerinde rehabilite edilmeli.
  • karşısındaki askerler herhangi bir reasksiyon vermiyor. o tip er olsa en azından biri bi şey yapardı. sonradan görüntüye giren ve nöbetçi kolluğu takan personel de bi şey yapmıyor. dediğim gibi erat dan olmama olasılığı yüksek.

    ha arada sırada tsk ya yolu düşe pskopat er tiplemelerinden biriyse bilemem. ( ki en kısa sürede ya sürgün birliklerine gönderilirler genelde . ordu evlerinde bu tip asker barındırılmaz ).

    tsk bu vicdansız 'ı bulup gerekeni yapacaktır. inanıyorum.
  • sil baştan edit: adı taner h. kendisi muhabere er. göz altına alınmış. videoyu izledim ve kendisini subay sanmıştım. nedeni de sonradan çıkan nöbetçi personelin ve oradaki askerlerin tepkisiz oluşlarıydı. çünkü bu kadar tepkisizlik ancak rütbe korkusundan olur diye düşünmüştüm.
hesabın var mı? giriş yap