• son zamanlarda özellikle sinema filmleri, televizyon dizileri ve hatta bilumum basın ve yayın organı ile yapılmaya çalışıldığını düşündüğüm, çok meşhur üst aklın oyunu.

    bu üst akıl kim bilmem tabi ancak, herkesin farkettiği üzere son zamanlarda her dizi ve filmde eşcinsel ilişkilere yer veriliyor. yer verilmesini geçtim, bu eşcinsel arkadaşlar mükemmel insanlar gibi gösteriliyor. hepsi minnoş, sözüne sadık, kadın olanları bile delikanlı tipler. aslında alttan alta, cinsel kimliğini kazanmaya çalışan, kendine rol model arayan genç beyinlerin aklına eşcinselliğin ne kadar süper bir şey olduğunu sokmaya çalışıyorlar. bu çaba toplumun büyük kısmında işe yaramasa da, %10 luk bir kesim bile bu çabanın karşılığını verse, nüfusun doğal yükselişinin epey önüne geçilir.

    şimdi birçok kişi "ne diyor bu amk" diye düşünebilir. ancak şöyle biraz mantıklı düşünürseniz, bu kadar sistemli ve özellikle yapılan yayınların başka bir açıklaması olmadığını anlarsınız.
  • toplumda eşcinsellikle ilgili en temel hatalardan birini konu alan yazı.

    özenmekle cinsel yönelim değişmez. çocuğum özenir de eşcinsel olur diye bir korku var. olmaz, korkmayın. eşcinsellere özenip de kadınlardan vazgeçer mi aranızdan biri? ya da bundan sonra ben de kadınlara aşık olacağım diyebilecek kadın olur mu? olmaz.

    hoşlanmama hakkı vardır herkesin ama bunu sözel ya da fiziksel şiddete dökmemeyi öğrendiğimizde çağ atlamış olacağız.

    nüfus konusuna gelince, evet nüfusun düşmesi lazım. kaynakları tükettik, ekosistemi mahvettik. 2'den fazla çocuk yapmamak genel bir ilke olmalı dünya çapında. gelişmiş ülkeler ve türkiye'de doğum oranları inmesi gereken yere indi. yeni kuşak da çocuklara bakıcılık yapmak yerine hayatını yaşamaya başladı.

    herkesin daha mutlu ve uzun bir hayat için çabaladığı güzel çağlar var önümüzde umarım.
hesabın var mı? giriş yap