• olmayan sorun. eşcinsellik, aynen heteroseksüellik gibi, hiç bir açıklamaya, temellendirmeye, meşrulaştırmaya, savunmaya ihtiyaç duymayan bir olgudur. bu soruları sormak abesle iştigaldir.

    bir heteroseksüelin bu tarz sorularla muhatap olması vaki değildir, olur da heteroseksüelliğin doğuştan mı, seçim mi, hastalık mı olduğunu sorarsan, o kimseden de cevap alamazsın, çünkü bi defa soru soru değil a.q.
  • eşcinsellik, dindarlık gibi bir tercihtir.
  • yahu size ne, ne meraklisiniz her bi boka isim koyup etiket yapistirmaya! hastalik da degil kardesim, secim de degil, bunu su kutle israfi beyninize sokun ve onunuze bakarak yasayin artik be!
  • yıllardır cevabı olan soru.
    eşcinsellik doğuştandır.
    yönelimdir.
    tercih değildir.
    tercih: "odtü mü yazsam itü mü yazsam?"
    hastalık değildir.
    hastalık: grip.
    hasta olan eşcinseller vardır. örnek: grip olmuş bir eşcinsel.
    geye sorduğunda cevap verememesinin nedeni içinden "yıl oldu 2018; cidden hâlâ bu soru mu soruluyor?" diye dumura uğramasıdır.
    sorun babandır.
  • doğuştan beliren hormonal bir bozukluktur. ama nedense hastalıklı gibi uzak durulur bu insanlardan. anlamsız ve yobaz bi düşünce yapısının sonuçları olarak maalesef bu insanlar arasındaki cevherleri kaçırabiliyoruz.
  • hastalıkta değildir seçimde değildir..tamamen bilimsel bir gerçektir.bir bayanın erkekten hoşlanması ve buna göre hormon salgılaması gibi eşcinsellerde kendi cinsinde bireylere aynı duyguları ve hormonal tepkileri verirler..dikkat edilmesi gereken gerçek ; bütün eşcinseller iyilik meleği,aydın,duyarlı ve medeni insanlardır önyargısıdır..eşcinsellerde toplumun herhangi bir bireyidir.onlarında kötü zaafları ve hoşlanılmayacak özellikleri olabilir..
  • ananızın amıdır
hesabın var mı? giriş yap