• amele cowboy a keşke atımı sikseydim dedirtecek olay
  • ciddi anlamda dehsete dustugum bir enstantane bu. surreal bir video.
  • gülmekten entry yazamamama sebep olmuş nadir şeylerden. entry mi yazsam yoksa yerlerde yuvarlanmaya devam mı etsem bilemedim uzunca bir süre. "o adamın donu neden açıktır. o adam orada ne aramaktadır. donunu bir anda niye ilikleyemez. neden adam arkasında yarım metrelik siki (penis diyecektim ama bu durumda aynı anlamı veremiyor malesef) sallana sallana gelen bir eşek varken gülmektedir (yoksa gözyaşlarım görüş alanımımı kapattı bilemiyorum)" gibi soruları bir yana bırakırsak sahnenin sonunda (bize gösterilmeyenler) olanlar da dahil olmak üzere kaliteli bir dvx versiyonunu arşivime katmak istediğim video. adam küçük adımlar atmış kaçamamış olabilir ama onlar insanlık için kesinlikle çok büyük adımlar. bu video köylerimizde ders olarak gösterilse eşek tacizlerinin en az %90'ının kesin önüne geçilir.

    bir an reha muhtar'ın "efendim acı varmıydı acı" dese ne olacağını düşündüm ama sonra adamın "eheh biz onunla şakalaşıyoruz öyle arada" şeklinde cevap vereceğini düşünüp dehşete kapıldım.

    gerçekten oldukça fantastik. hala uzaylılar tarafından kaçırılıp, uzaylıların burnuma soktukları steteskopun getirdiği sanrılar olup olmadığını düşünüyorum son 5-10 dakikanın.
  • yanda her ne kadar durmuş bir araba bulunsa da filmin iki farklı kamera açısından çekildiğini düşündüğümüzde (bir kamera olsa bile o kamera o farklı açılara geçene kadar 3-5 dakika geçmeli ve sahnede de en az 2 başka adam daha var demektir. neden kurtarmıyor peki bu adamlar çitlerin içindeki adamı a akıllılar?) adamın sadece hacet gidermesi uzak bir ihtimal olarak gözümüze çarpıyor. "çok komikse sıraya girsenize" şeklinde ucuz kahramanlıklar yapılması da adamın eşşekle mücadele etmesi kadar komik. birçok hayvanın bir sürü hayvanlı porno'da mağdur olduklarını, bir sürü bilimsel deneyde ızdırap çektiklerini sadece ülkemizdeki köylerde bile bir sürü eşşeğin (evet evet bu filmdeki gibi kanlı canlı inekler) ırzına geçildiği düşünülürse bu eşşek-insan ilişkisine eşşeklerin penceresinden, bir paralel dünyadan (evet çünkü bu dünyada hayvanlar mağdur olur insanlar değil) bir bakış olabilir ancak.

    kimse gelip de "adam orda sıçıyo, 2 farklı kamera açısından da çekiyor*" da demesin. kesinlikle daha ilginç olayların döndüğü bir klip bu ve kameraman, eşşeğin arkadaşı bir başka eşşek olmadığı sürece de oradaki mağdur'un adam olduğunu düşünmek bence oldukça mantıksız.
  • şayet bu klip komikaze gibi bir sitede bulunuyorsa, çekimdeki 'mağdur' adam bile gülüyorsa, kazaa da bu dosyayı paylaşanlar açıklama olarak 'funny shit'i uygun görüyorsa bu video'nun barındırdığı esprileri tartışmak pek de doğru olmaz. zaten komedi de sadece espri ile de olmaz. charlie chaplin adındaki bir oyuncu yıllarca espri yapmadan, düşerek güldürmüş yine aynı şekilde düşerek düşündürtebilmiştir de.

    ben şahsen filmi bahsedilen eşşeğin değil de eşşeklerin insanlardan bir intikamı olarak algıladım ilk başta konseptini ve oldukça eğlendim. yıllarca insanlarımızın eşşeklerle cinsel münasebette bulunması, adamın eşşeği kovarkenki hali, tavırları yeterince eğlencelidir. tabii bazı üstün yaşam formlarının zevklerine hitap etmeyebilir bu komiklikler. zaten benim de bahsedilen üstün yaşam formlarıyla bir süre münasebette bulunmam klibin benim için de kabak tadına bürünmesine sebebiyet vermiştir. yakında bu klip hakkında 10 sayfalık kompozisyon yazıp ikametgahımla birlikte biryerlere vermek zorunda kalacağımı düşünüyorum.
  • içimin yağlarını eritmiştir.
    https://mobile.twitter.com/…tus/1572918490562170880
hesabın var mı? giriş yap