*

  • bağcılar üniversitesi ile aralarında kıyasıya bir rekabetin yaşanacağını düşündüğüm türkiye'nin gözbebeği olacak okul.
  • daha temeli bile atılmadığı halde, esenyurt'un her köşesinde, sanki bitirilmiş ve eğitim vermeye başlamış gibi, koca koca bilbaortlar ile "ilçemize hayırlı olsun" tarzında saçma bir şekilde tanıtılmaya çalışılan üniversite.
  • tek rakibi ipek üniversitesi olacak üniversite.
  • bunun bir adım sonrası evlere anahtar teslimi üniversite kurulur türünden bir girişim olabilir.

    tanım : inşaat ruhsatları konusunda yaptıkları ayyuka çıkan ve bu gerekçeyle rte tarafından bile defterden silinen,akıbeti herkes tarafından tahmin edilebilen birinin, önümüzdeki yıllarda hayata geçirmeyi taahhüt ettiği bir proje.kısaca ham bir hayal.
  • yapin amk yapin her mahalleye acin tabela universiteleri. ondan sonra neden tip egitimi boyle, hukukcular bi bok bilmiyor, neden bu muhendis iki basamakli iki sayiyi carpamiyor diye konusun.

    lan benim hayatinda prof gormeden universite son sinifa gelmis arkadasim var, sonra sen gelmis bu adamdan basari bekliyorsun.
    her universiteye bir tip fakultesi, hukuk fakultesi acarsan nasil olacak bu insanlarin gordukleri egitim? sonra yok tus olsun yok hus olsun diye dolanirsin ortalarda. on binlerce vasifsiz kisi de "ben universite mezunuyum yeaaa ama is bulamadim" diye gezer ortalarda.
    e iyi guzel kardesim de, sen bir bogazici, odtu, sabanci, bilkent, iu, ktu, vs mezunu adam yanindayken universite mezunu olmuyorsun ki. tabi ki bunlar varken sen is imkanina sahip olamayacaksin. millet her yil adi degisen sikimsonik oss lys lgs her ne boksa, orada, gotunu yirtarak ilk 3000e giriyor iyi bir universitenin hukuk fakultesi icin, iibf icin, sen 400.000 olup tabela universitesinden mezun olup bir de saka gibi hukuk diplomasi aliyorsun. e olmaz ki...

    tanim: yeni bir tabela universitesi.
  • bünyesindeki apaçilik meslek yüksek okulu ile türkiyenin ihtiyacı olan kaliteli apaçileri yetiştirerek topluma kazandıracak üniversite.

    alaylı apaçilik yok artık , hepsi eğitimli olacak. türkiye bunu hakediyor ..
  • işletme ve yönetim bilimleri fakültesinden, sanat ve sosyal bilimler fakültesinden, mühendislik ve mimarlık fakültesinden, sağlık bilimleri fakültesinden, beden eğitimi ve spor yüksekokulundan, uygulamalı bilimler yüksekokulundan, sağlık hizmetleri meslek yüksekokulundan, meslek yüksekokulundan, sosyal bilimler enstitüsünden, fen bilimleri enstitüsünden, sağlık bilimleri enstitüsünden oluşacak vakıf üniversitesi.
  • saçmalık üniversiteleri silsilesini son halkasıdır. parolası ise "her mahalleye bir üniversite"dir.

    üniversite hocalarının doğudaki yeni devlet üniversitelerine gidip burada rütbelenip geri döndüğünde açtığı ticarethanelerin ta kendisidir. tabii ki herşey gibi bu da rant meselesi çünkü üniversiteniz varsa birçok kapı size açılabiliyor.

    şu sistemi görüpte insanın ürkmemesi mümkün mü ?
  • (bkz: bi bitmediniz)

    artık yeter dedirten üniversitelerdendir.
    bir de buralardan mezun olup şans eseri veya torpille doktor,öğretmen vs. olan insanlar var.sonra eğitimimiz çok kötü,doktorlar konuşmayı dahi bilmiyor diye geriliyoruz.ee ne olacaktı ? iki kuruşla ,hiç zekaya sahip olmayan insanlar -aralarında nadir de olsa sahip olanlar vardır sözüm onlara değil- meslek sahibi oluyorlar.sonra ilerde dayak yiyorlar.sonu baştan belli olan şeyler sırf birilerine rant sağlamak amaçlı,göze girme amaçlı yapılmasın artık !
hesabın var mı? giriş yap