• siverek sulh ceza hakimliği'nin nazim alişer'in talebi üzerine verdiği 09.10.2018 tarih ve 2018/2158 d.iş sayılı kararı uyarınca bu başlıkta yer alan içeriklere erişimin engellenmesine karar verilmiştir.
  • şanlıurfa'da yaşamaktadır, adı zaten mahkeme kararında gözükmektedir.

    hürriyet
    ntv
    onedio
    sabah
    urfanatik *
    habertürk

    siteler erişime engellenirse diye haber içeriği:
    "şanlıurfa'da 36 yaşındaki nazım a.’nın eşi 27 yaşındaki hülya a. ile sevgilisi g.u. aynı gün doğum yaptı. “4 kız doğurdun, o bana bir erkek çocuk verdi” diyen kocasından boşanmak için dava açan hülya a., eşi için uzaklaştırma kararı da aldırdı. mahkeme talebi kabul etti. alıkonulan 3 kız ise anneye teslim edildi"
  • 27 yaşındaki kadını kuluçka makinesi gibi kullanıp dört kez hamile bırakan, sıfatını gg sebebi ile zikredemediğim bir bir bir...
  • gazetede nazım a. yazıyordu, adam başlıktaki entryleri sildireyim derken soyadını da ifşa etmiş.

    al bak şimdi hem başlık, hem altında adın soyadın var, beğendin mi yaptığını asdakdj
  • mahkeme kararı ile sildirdiği entriden nazim alişer olduğu belli olmayan kişi

    mahkemelerin normalde bu şahsın sevişmesini yasaklaması gerekirken adının ifşa edilmesini yasaklaması ayrı bir ilginçlik.
  • “senden anca kız doğuruyordum, canım erkek evlat istedi, bu kaslı, yakışıklı ve erkek doğurtma garantili adamı buldum.” deseydi kadın aynı şeyleri mi konuşuyor olurduk?

    öte yandan 3 çocuk sahibi, evli ve hala karısıyla aktif cinsel hayat yaşayan bir şeref yoksunundan hamile kalmayı kabul eden kadın ne kadar zor durumda olmalıdır hayal bile edemiyorum. zor durumda değilken yaptıysa şeref yoksunluğunda partneriyle yarışır.

    demiştim. şimdi fark ettim silinmiş...
  • şanlıurfa'da ciddi bir şekilde demografik ve kültürel bir dönüşüm yaşanmalıdır, hem ülkenin en geri şehri hem de genel ülke istatistiğinin aksine sürekli artan nüfusu var. türkiye'ye kımıl zararlısı yetiştiriyorlar resmen. şu videoları izleyenler bana hak verecektir;
    https://youtu.be/t5d1gtfhegk?feature=shared
    https://youtu.be/del2yji37ru?feature=shared
    https://youtu.be/etx7u3gkfbo?feature=shared
hesabın var mı? giriş yap