• her önüne gelene yetki verirsen böyle olur. hakaret küfür vs. bile etmiş olsa yumruk atmak nedir? tutarsın tutanağını, götürürsün merkeze.

    edit:imla
  • kamera kullanımı yaygınlaştıktan sonra ortaya çıkarılabilenler bunlar. kim bilir geçmişte ne saçma sapan muameleler vardı da haberi olmadı kimsenin.

    kendimizi önce şu tiplerden korumalıyız yemin ediyorum. öfke kontrolü bu tarz mesleklerin olmazsa olmazıdır. öyle cebine tabanca koyup üniforma taşımanın yetkilerinin yanında sorumlulukları da vardır. ceza kanunumuzda dahi ağırlaştırıcı nedendir bu birçok suç için “kamu görevi nüfuzunu kullanma”olayı.

    sen hala birine eşinin yanında vuracak personel muhafaza ediyorsan kurumunda, halkın o kuruma sempati beslemesini bekleme. öyle çocukların başını okşayarak fotoğraf çekmekle olmuyor bu işler.
  • eğer birisi bir polisi tehdit ediyorsa yapılacak en doğru işlem hakkkında işlem yapmasıdır. tahrik ediyorsa yine en doğrusu işlem yapmaktır. arabanın içindeki birine yumruk atmak seviyesi düşük bir harekettir. hakkıyla görevini yapan polis arkadaşların değerini düşürmekten öte bir hareket değildir.
  • polis memurunun boktan bir açıklamayla cevap verdiği olay.
  • açıklaması kabahatinden büyük olan polistir. birader polis olarak ceza kesiyorsan kes kesmiyorsan kesme işini yap yürü git daha ne uzatıyorsun?
    ben seni tanıyor muyum sen nerdeki adamsın falan ne lan bu ayaklar? karşınıza biraz mevkili bi adam gelince x bey y hanım falan...

    arkadaş yarım saat doğu görevinden bahsetmiş durmuş doğu değil orası samsun eğer doğu görevini aklından çıkaramıyorsan git piskolojik destek al.

    burnu kırılan arkadaşa geçmiş olsun umarım kesilen cezanın fazlasını tahil eder kendisinden.
  • önüne geleni polis yaparsan bu kutsal mesleğinde değeri düşer. polis olmak bu kadar kolay olmamalı.
  • olayı da geçtim polisin açıklamasını hayretler içinde okudum. "evet bizim kültürümüzde karısının yanında adam dövülmez ama karısı olduğunu bilmiyordum" demiş resmen.* süleyman soylu bu açıklama üzerine alnından öpmeye falan gidebilir.
  • “beni bilen bilir” ifadesiyle ben ikna oldum.
  • polisin savunması ''bizim kültürümüzde karısının yanında kocasına vurulmaz haklısınız ki ben onların karı koca olduklarını sonradan öğrendim'' oha..

    7 senedir polismiş. akp kadroları işte bunlar hep.

    sen kimseye hiç bir yerde vuramazsın bu da töre değil görev tanımın. adamın duruş direkt mahale abisi zaten. o üniformaya yazık.

    gezi zamanı ne polislerle ahbaplık yaptık gezi parkında. onlara bizi dövdüremeyince başka semtlerden bu tarz polisleri getirmişti akp. kendi kadroları...

    yazık egm ye.
hesabın var mı? giriş yap