• yine çok özel bir sosyal sorumluluk projesi ve altında yine galatasaray imzası... umarım diğer kulüplerimiz de artık bu tür projelerde ön ayak olma görevini yerine getirirler. çünkü engeli ölüm zanneden ve yaşam standartlarını yükseltme adına çözüm üretemeyen bu toplumun buna gerçekten çok ihtiyacı var. detayları kulübün resmi internet sitesinden aktarıyorum:

    <<galatasaray spor kulübü, önemli bir sosyal sorumluluk projesine daha imza atıyor. sarı kırmızılılar, 'başarıya giden adımlar' ve 'sözün bittiği yer' adlı iki projeden sonra şimdi de "esirgemeden" projesiyle birçok engelli çocuğun şartlarının iyileştirilmesi için kaynak yaratacak. esirgemeden projesi 15 mart'ta tim maslak gösteri merkezi'nde tanıtılacak.

    mika-der aracılığıyla, galatasaray tekerlekli sandalye basketbol şubesi önderliğinde hayata geçirilen projede, ajda pekkan, sezen aksu, nilüfer, emel sayın, yavuz bingöl, levent yüksel, mor ve ötesi, yüksek sadakat, sibel can ve olgun şimşek-oktay kaynarca gibi birçok önemli ismin seslendirdiği şarkılardan oluşan albümün tanıtımı 15 mart'ta tim maslak gösteri merkezi'nde yapılacak gala ile tanıtılacak.

    albümden elde edilen gelir sosyal hizmetler çocuk eesirgeme kurumları'ndaki engelli çocuklar için kullanılacak. galatasaray spor kulübü başkanı adnan polat, proje ile ilgili galatasaray televizyonu'na açıklamalar yaptı.

    polat, “15 mart'ta tim maslak gösteri merkezinde düzenlemiş olduğumuz bir gece var. o gece yine galatasaray tekerlekli sandalye basketbol şubesi önderliğinde yapılıyor. gecede sezen aksu, emel sayın ve nilüfer başta olmak üzere 10 sanatçı 10 beste yaptı. bu şarkılar bir albümde toplanacak. bu albüm piyasaya çıktıktan sonra elde edilen gelirin tamamı çocuk esirgeme kurumu engelli çocuklara katkıda bulunmak için kullanılacak. tüm galatasaraylılar'ın bu geceye ilgi göstermesini bekliyorum. davetiyeleri dilara endican organize ediyor. engelli çocuklara katkıda bulunmak için galatasaraylılar'ı göreve çağırıyoruz.” ifadelerini kullandı. >>
  • (bkz: galatasaray adının olduğu her yerde umut vardır)

    bu söz, belki de ilk defa, o kadar büyük bi anlam ifade etti ki bana, galatasaraylı olmaktan bir kez daha şeref duydum...
  • bugün kanaltürk'te tekrarını izlerken göz yaşlarıma hakim olamadığım muhteşem ötesi organizasyon.
    toplanan para ile hayat şartları iyileştirilecek olan kardeşlerimiz bir yana, bu organizasyonun o sahneye çıkan her kardeşimize hayatları boyunca unutamayacakları anlar yaşattığına eminim.
    sahnedeki engelli kardeşlerimin yüzlerindeki o mutluluğun, gözlerindeki o ışığın futbol kupalarından daha önemli olduğunun farkında olan bir kulübe gönül vermekten gurur duyuyorum.
  • futbolun popülerliğinin inanılmaz boyutlara ulaştığı günümüzde spor kulübü oluşumunun artık dar ve belirli kalıplarla ifade edilemeyeceğinin farkına varıp, bu popülerliği yalnızca taraftarından gelecek mali destek için değil, aynı zamanda toplumun sosyal eksiklikleri konusunda sosyal projeler üretip kamu ve tarafarlarını bilgi sahibi yapma ve destek toplamak için kullanmasıda sanırım galatasaray'ın taraflı tarafsız herkesin gönlünü kazanmasına yol açmıştır.
  • kırk yıllık hayatımda bir fenerbahçeli olarak galatasaray'ı kıskandığım ilk organizasyon..
  • "şimdiki gibi bedenimizi karşımızdakine esirgemeden sunarken, düşüncelerimizi gizlememiz olacak şey değil," jean-paul sartre (bir söyleşiden)

    (bkz: esirgemek)
hesabın var mı? giriş yap