• inönü stadnda "deniz tarafındaki kale arkası"
  • yeni açika nazaran daha ufak olan ve daha çok oturan adamlardan olusan tribün bölümü. az para verip sakin maç izlemek için idealdir.
  • inonu stadinda yikilmasi ve degistirilmesi anitlar kurulu tarafindan yasaklanmis, sit alani statusunde bulunan, diger tribunlerden daha kisa olusu nedeniyle, ardindan denizin gorulebilecegi, ufak ancak klasiklesmis tribun...
  • bjk inönü stadı'nda her zaman en ucuz bilet fiyatlarına sahip tribün...
  • seneye yeni acıktan söyle gözükecek yerdir.
    http://img43.echo.cx/…9936/yenieskiacikresim4lx.jpg
  • bjk inönü stadı nda skorbordun ve misafir takım seyircilerinin de olduğu tribün.
  • en son hali su sekildedir, iki haftaya kadar sari diyebilecektir:

    http://img248.imageshack.us/…8/7636/dsc027911qu.jpg
  • ali sami yen'de yeni yapilmis olan eski aciktir.
    (bkz: zit anlam)
    ilk defa 27 kasim 2005 galatasaray fenerbahce maci ile oturmus oldugum bu tribunde her renkten insan manzarasi ile karsilasmak mumkundur. hemen gozlemlerime gececek olur isek:
    saat bes gibi biletlerimiz ile rahatca girdigimiz eski acik'ta dort kisi ortalarda bir yere konumlandik. sol tarafta bir avuc** fenerli ile kaynasmamak elde degildi. onceleri pet su bardaklari ile baslayan savas ilerleyen dakikalarda mesalelerin atilmasi ile surdu. katapult savasi izlenimini edindigim mac sirasinda futbol kalitesi hakkindaki yorumlari hincal uluc'a birakarak gozlemlerimi paylasmaya devam edeyim. efendim etrafimizda pek kiro yoktu, sol tarafimizda onceden alkol alip gelmis elinde dijital kamera kolunda kiz arkadasi olan iki zibidi bulunmaktaydi. bir diger elindeki cep telefonundan fenerbahceli arkadaslarini arayip, hatta o an fener tribununde yer alanlari daha cok arayip neredeseniz, el salliyorum goruyor musunuz? size ilk 20 dakika gol atmazsak beni fenerli yapin gibi serzenislerde bulundu bu arkadaslar. hemen sagimizda ise gayet sessiz akli basinda olup cekirdek citleten genceler bulunuyorlardi ki macin baslama dudugu ile koltuklarin tepesine cikarak laz aksani ile hayatimda ilk defa duyup gulmekten yarildigim kufurleri siraladilar, ne yazik ki cogunlukla bizim futbolculara. ve isin tuzu biberi, pilot gozlugunden hallice buyuk bes numara kalin camli gozlukleri, kivircik kabarik saclari ile ingiliz bir abimiz hemen mactan once yanimiza gelip elindeki biletteki numarali koltuga oturmak istedigini soylediginde atildi. on saflardaki arkadaslar ingiliz abi ile hemen kaynasarak yanlarina aldilar ve oncelikle fenerli misin sorgusuna cektikten sonra bilumum galatasaray marsini ezberletmeye calistilar. lafin kisasi, sol tarafi zafer mesalesi ve aradaki bosluktan gozuken gima supermarketi, sag tarafi ise ekrani gocmus skorbordu ile eski acik'a bir daha ugramayacagim, en azindan galatasaray futbol oynamaya baslayana dek.
hesabın var mı? giriş yap