• eskiden ms-dos yüklü bir bilgisayarımız vardı. belki de bulunduğum ilde bilgisayarı olan nadir evlerden biriydik diyebilirim. bu sıralar en çok oynadığım oyun test drive 2 ve the lost vikings'ti. hatta yanılmıyorsam test drive'ı açmak için konsol ekranına 'car.exe' gibi birşey yazıyordum diye aklımda kalmış.

    sonrasında uzun bir süre win98 kullanmıştım. hatta öyleki herkes xp'ye geçeli baya olmasına rağmen ben bu eski emektarla , hiçbir parçasını değiştirmeden uzunca zaman oyun oynadım. genellikle microsoft yapımlı oyunlardı bunlar. çok bilinmediğini düşündüğüm birkaç tanesini yazmak istiyorum.

    monster truck madness 2: kocaman arazi araçları ile yarıştığımız microsoft yapımı oyun.

    microsoft motocross madness: bu oyunda da arazi motorlarıyla yarışıyorduk. bu oyunda asıl sevdiğim şey koca arazide serbestçe gezmekti. haritayı dağlar sınırlıyordu ve motorla bu dağların tepesine çıkılabiliyordu. ama tam dağda giderken patlama olup birden oyun bizi tekrar haritaya atıyordu. bu videoyu izleyince ne demek istediğimi anlarsınız.

    tank racer: bu oyunda da tanklar ile yarış yapılıyordu. ama asıl güzelliği tanklar birbirini vurarak veya tepeden gelen mühimmatlardaki özelliği kullanarak birinci olmaya çalışıyordu.

    sudden strike: bu oyunda oynadığım ilk strateji oyunlarından biridir. benim için garip anısı var. ben bu oyunu kızın birinden o zamanlar disketten almıştım. böyle güzel oyunun diskete sığacak kadar küçük olması acayip birşey. yanlış hatırlamıyorsam oyunda ruslar en eli bol adamlardı. harekatta baya adam kaybederdim ama sağolsunlar hep geriden destek vericisi oyun rusya olunca *

    outlaws: bu oyunun yapımcısı yanılmıyorsam star wars'un yapımcısı george lucas'ın şirketiydi. vahşi batı zamanında geçen oyunun konusu yanlış hatırlamıyorsam karımızı kaçıran kişilerden kurtarma üstüneydi. bana garip gelen şey ise şimdiki oyunlarda can yükseltimi için aspirin yada medkit varken burada turta yiyerek can yükseliyordu.

    death rally: bu oyun da aslında jason statham'ın death race filmine fikir babalığı eden oyun. arabayı zırhla ve silahlarla donatıp kapışıyorduk. hatta yanlış hatırlamıyorsam last man standing tarzı bir modu da vardı oyunun.
  • bilgisayarımda fifa 07 kurulum dosyası var fakat yeni tip pc'lerde yüklenmiyor. bu konuda yardım edebilecekler mesaj atabilirlerse çok sevinirim.
hesabın var mı? giriş yap